19:54 Porodica Doktor je rekao da su hemoroidi i da preterujem: Posle 10 meseci sam saznala da imam rak debelog creva, i to u 4. fazi!
06:43 Zdravlje Ovo je prvi pokazatelj teškog oboljenja creva: Nisu hemoroidi, nemojte se stideti, niti ih ignorisati
21:00 Zdravlje Jedan SIMPTOM je GLAVNI pokazatelj RAKA debelog creva: Organizam šalje SIGNAL koji zahteva HITNU posetu lekaru
09:10 Ispovesti Sve je počelo groznicom: Atipični simptomi su otkrili rak debelog creva koji je već METASTAZIRAO
09:31 Ispovesti Zbog GREŠKE lekara umalo nije izgubila život: Sve više mladih oboleva od ovog KANCERA, a rani simptomi se ignorišu
10:40 Zdravlje Poznata VODITELJKA preminula od opake bolesti: Vodila je dugu borbu protiv RAKA CREVA, ovo su simptomi oboljenja
12:22 Zdravlje Neobični simptomi raka debelog creva koje smo godinama IGNORISALI: Mučnina, umor i gubitak apetita su samo neki od znakova KANCERA, a ovaj se pojavljuje u ZADNJOJ fazi!
13:25 Zdravlje Ljudi MLAĐI od 40 godina sve više oboljevaju od RAKA DEBELOG CREVA: Ovo su PRVI simptomi, slušajte svoje telo i otkrijte ih na vreme
16:15 Zdravlje Preminula OMILJENA doktorka iz Paraćina: Ana se dugo borila sa TEŠKOM bolešću, a ovo su SIMPTOMI za njeno RANO otkrivanje
15:07 Dom i saveti Kako očistiti fuge na pločicama: Samo nanesite ovu prirodnu mešavinu, zasijaće za minut!
14:35 Horoskop Pun mesec donosi sreću za 3 znaka horoskopa: Od 12. maja najzad izlaze iz lošeg perioda i besparice!
14:03 Zdravlje Orhideja u saksiji će cvetati cele godine! Napravite đubrivo od 1 sastojka koji sigurno imate u kući
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!
12:26 Porodica Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet