10:30 Porodica Imaju 17 dece: "Govore nam da prestanemo, ali ja ću rađati dok me ne zaustavi menopauza'"
15:22 Ispovesti Medicinske sestre su bile u ŠOKU: "Kada nam je objasnila kako se štiti od trudnoće nismo znale da li plačemo ili da se smejemo!
12:25 Zdravlje "Bol je bio gori od POROĐAJA, a ubeđivali su me da sam LUDA": Zbog PROCEDURE za koju se odlučuje svaka treća ŽENA, Simona je prošla kroz PAKAO i bila sigurna da će UMRETI
19:39 Porodica Žena se porodila, LEKARI su zanemeli: Ono što su izvukli iz njene UTROBE, sve je ostavilo u ŠOKU (FOTO)
21:30 Porodica VEĆINA ovo radi tokom ODNOSA, ali ih je sramota da PRIZNAJU: Proverite da li se uklapate u statistiku!
15:24 Ispovesti Kosa joj je ostajala u šakama: Nakon što je prestala da uzima PILULE koje većina žena u Srbiji koriste, zadesio je ŠOK
11:23 Ispovesti Žena se MESECIMA na bizaran način "štitila" od trudnoće: Medicinska sestra je ostala u ŠOKU kada je čula o čemu se radi, EDUKUJTE SE!
15:50 Porodica Polovina TRUDNOĆA u svetu se desi neplanirano: Uzroci "neželjenih" beba su MITOVI i NEZNANJE o kontracepciji!
11:42 Zdravlje Pitali smo muškarce u SRBIJI da li bi uzimali kontraceptivne pilule? Ovo su njihovi ODGOVORI, a evo šta o tome misle ŽENE!
17:34 Zdravlje Informacija koja je obradovala MLADE DAME: Besplatna KONTRACEPCIJA za devojke do 25 godina
13:59 Zdravlje Za 5 dana postaćete nepušač: Kardiolog Borović tvrdi da pre cigarete isperite usta ovim rastvorom
12:50 Dom i saveti Umesto krpe jednostavno nabavite ovu biljku: Sprečava vlagu u kući, buđ i reguliše kondenzaciju
11:29 Dom i saveti Kako najbrže odlediti meso? Jedan način koji sve domaćice koriste uopšte nije bezbedan