16:22 Ispovesti Da li znate šta je mikro varanje? Stručnjak za veze otkrila koji su to znaci odaju nevernog partnera, ovaj detalj je ključan
14:02 Ispovesti Evo kako je Bojana otkrila da je muž vara: Da, uzela mu je telefon, ali nije to što mislite
13:27 Porodica Ako se venčate nakon OVIH godina, veće su vam šanse za razvod: Ako imate na umu ovo istraživanje možete da sprečite propast bračne zajednice
22:00 Porodica Ako mu se stvarno DOPADATE, TEŠKO da će SAKRITI: Ovo su SIGURNI SIGNALI koji odaju muškarca da je ZALJUBLJEN do ušiju
12:30 Zdravlje Otkrijte BOLEST pomoću OLOVKE: Ako kod vas postoji mogućnost DEMECIJE, ovo je jasan ZNAK
11:55 Zdravlje Signali koje telo šalje PRE nego što se razbolimo: To su pozivi u pomoć, a evo KAKO da prepoznate ŠTA nije u redu
13:44 Dom i saveti Ovi SIGNALI nagoveštavaju vam ogromnu SREĆU i PROMENU u životu: Ne smete da ih IGNORIŠETE
19:05 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 15. novembar: Bik ima haos na poslu, Lav nesuglasice u porodici, jedan znak će nagrabusiti zbog laži
18:38 Dom i saveti Jedna majka je otkrila kako joj kada uvek sija: Ona skine kamenac i zakorele naslage sapuna očas posla!
18:13 Ispovesti Zbog potresa mozga je zaboravio da sam ga ostavila: Bila sam zbunjena njegovim ponašanjem, a onda sam ovo uradila
17:48 Zdravlje Ovu žitaricu niko ne jede, a odlična je za zdravlje: Poboljšava varenje, reguliše pritisak, jača kosti, a košta 200 dinara!
17:23 Horoskop 3 horoskopska znaka doživeće užase s početkom 2025. godine: Biće turbulentno, ali u prolaće stiže mnogo lepih stvari u vaš život
16:58 Ispovesti Muž (51) joj plaća 100 evra nedeljno da mu kuva i čisti: "Mogu samo da me mrze, ja obožavam da služim supruga"