20:34 Ispovesti "Smuvala sam ga dok sam mu čuvala decu": Radila kao dadilja, pa odlepila za 20 godina starijim
17:30 Ispovesti "Muž me vara sa udatom ženom, a onda sam se našla sa njenim suprugom": Ni ne slute kakav pakao im spremamo
11:03 Zdravlje Muž Serene Vilijams teško bolestan: 10 skrivenih simptoma bolesti koju prenosi opasna bakterija, a ima je na svakom koraku
18:01 Poznati "Bila je na samrti, a on nije imao ni mrvicu ljudskosti": Evo šta je bivši Šenon Doerti uradio na dan njene smrti
19:06 Poznati Posle šest godina stavljaju tačku na svoj brak: Riki Martin objavio razvod, voleće se zauvek zbog dece
15:32 Porodica Kad žena muža pošalje u kupovinu mora sve da mu "nacrta": A ova gospođa je "prešla igricu"
11:44 Ispovesti Ovako izgleda HOROR jedne ŽENE: Suprug je nakon 20 godina BRAKA, ostavio PREKO PORUKE uz OVE surove reči!
10:16 Ispovesti Živela je u "PAKLU" i godinama je trpela njegovo ZLOSTAVLJANJE: "Žvake su bile LUKSUZ a muž mi nije dao da ih kupim"
12:00 Ispovesti Posle žustre svađe sa ženom kao da je PROPAO u zemlju, ni policija nije mogla da ga nađe: 10 godina kasnije usledio je ŠOK
15:16 Dom i saveti Odvod vam je zapušen zbog dlaka i sapuna? Sipajte sredstvo od 50 dinara i rešićete problem!
14:45 Ispovesti Svekrva me ponizila poklonom: Sve joj je preselo kad sam uradila ovo da bih joj se osvetila
14:12 Dom i saveti Žena pokazala „najbolji način“ čišćenja podova: Ljudi pukli od smeha, kritike se samo nižu!
13:42 Zdravlje Za bolje raspoloženje: Naučnici tvrde da ovaj broj koraka dnevno može ublažiti simptome depresije
13:11 Ispovesti "Mama kaže da ove godine nećeš doći": Devojčica napisala pismo Dedu Mrazu, rasplakala i najtvrđa srca
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme