13:01 Zdravlje Seda kosa nije samo znak starenja: Japanski naučnici ukazuju da bi mogla da nas zaštiti od raka!
16:47 Zdravlje Sedu kosu sada gledamo u novom svetlu: Kako gubitak boje kose pomaže u odbrani od raka
11:17 Zdravlje "Dali su mi 18 posto šanse da preživim": Sa 29 godina je saznala da joj život visi o koncu, a sve je počelo od ovog "bezazlenog" simptoma
08:21 Ispovesti Otkrila 20 tumora u svom telu nakon masaže lica: Stigla joj najgora vest, a evo kako se spasila sigurne smrti
12:03 Zdravlje "Mom detetu je dijagnostikovan neizlečivi rak nakon izlaganja suncu": Evo koji su bili prvi simptomi opake bolesti
18:03 Zdravlje „Ljudi, pregledajte te mladeže“: Poznati pevač pokazao kako izgleda rak kože pre i posle operacije
11:53 Zdravlje Nije ti ništa: Požalila se na mladež, doktori joj rekli da ne brine, a onda se dogodio preokret kome se niko nije nadao
10:07 Ispovesti Natalija nije obraćala pažnju na sitni trag na NOZI: Reč je o SMRTONOSNOJ bolesti i ostalo joj nekoliko nedelja života
13:14 Poznati Kardašijanka progovorila o TUMORU: Nikad je nisu videli u gorem stanju, a sada je iznela nove DETALJE
15:52 Zdravlje Marija je deset godina mislila da je linija na njenom noktu njen ZAŠTITNI znak: Iza svega se krila jeziva ISTINA, da nije bilo jednog DOKTORA više ne bila živa
20:00 Ispovesti Dobila je RAK, a suprug joj je OKRENUO LEĐA: Beba Golubović primetila je MLADEŽ koji je promenio boju, a sada se bori sa karcinomom
13:15 Zdravlje Ako na noktu imate ovakvu liniju, odmah idite kod doktora: Ne odlažite posetu, može biti MELANOM!
08:03 Horoskop Vulkan strasti u decembru: Kraj 2025. godine sprema pravu eksploziju za 2 znaka, provešće se kao nikada do sad
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"