Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : kako vas drugi vide

Lice ili ŽENA sa saksofonom? Ono što ste prvo primetili otkriva kako vas DRUGI vide!
17:51 Dom i saveti

Lice ili ŽENA sa saksofonom? Ono što ste prvo primetili otkriva kako vas DRUGI vide!

Spremite se DA saznate KAKO vas DRUGI DOŽIVLJAJU: Svaki horoskopski znak ima određenu REPUTACIJU!
14:39 Horoskop

Spremite se DA saznate KAKO vas DRUGI DOŽIVLJAJU: Svaki horoskopski znak ima određenu REPUTACIJU!

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

shutterstock
18:58 Dom i saveti

Štetočine će momentalno pobeći: Stavite ovo u zemlju i rešite ih se zauvek, više neće grickati vaše biljke

fleke
16:36 Dom i saveti

Kako ukloniti žutilo sa bele odeće: Od sada ćete zaboraviti na klasično pranje, ovaj trik rešava i najgore fleke!

žena
16:07 Dom i saveti

Očistite klima uređaj potpuno besplatno: Uz ove trikove sačuvaćete 50 evra, koliko bi dali majstoru

cveće
16:00 Dom i saveti

Pravo vreme je da ga posadite: Za ovo prelepo cveće kažu da donosi ljubav u kući, komarci od njega beže kao ludi

žene
15:50 Dom i saveti

Imam 50 godina, a svi misle da mi je 30: Pola minuta mi treba da obrišem bore i podmladim lice

watch-icon

Preporučujemo

dete
21:30 Porodica

Dete za desetku: Ako mu stalno govorite ovih 6 rečenica, od njega ćete stvoriti velikog čoveka

Jordan Strauss/Invision/AP
21:01 Lepota i Moda

Ovaj šorc vole sve Srpkinje: Lagan, prijatan, boja je prava letnja, a detalj na prednjem delu će vas oduševiti

Majka i ćerka
20:32 Ispovesti

Ćerka me je ,,šutnula": Usvojila sam je i čuvala čitav život, a ona mi sad ovako vraća

Chris Pizzello/Invision/AP File
20:17 Poznati

Stigla prinova! Pevačica koju je zlostavljao Pi Didi rodila treće dete, evo kog je pola

Hari
20:00 Poznati

Izabrani novi glumci: Evo ko će glumiti Harija, Rona i Hermionu u seriji o omiljenom čarobnjaku u Srbiji

Tejlor
19:27 Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 29. maj: Blizancima stižu nove informacije, Lavovi u kreativnom zanosu

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.