09:57 Poznati Može li odmah rezervacija? Ne može! Evo kako je Hrvat, vlasnik restorana, oduvao Džefa Bezosa, nije mario za to što je on "ime"
11:25 Ispovesti Bila sam na odmoru u Hrvatskoj i platila kaznu od 700 evra: Evo koju "fatalnu grešku" sam napravila, vodite računa o ovome
13:16 Porodica Osmoro dece su joj oduzeli, a Hrvatica čeka deveto: Sud je naredio njenu sterilizaciju, a mi se pitamo šta će biti sa očevima ove dece
09:40 Poznati Kejt Vinslet POVREĐENA na snimanju u Hrvatskoj: Izgubila je OSLONAC i pala, zvezda "Titanika" viđena u bolnici
10:30 Ispovesti Branka i Nikolina su ŽENE koje su preživele OLUJU: "Mrtva tela pored puta, KRICI žena koje su izgubile SINOVE, vapaj za KORICOM HLEBA zauvek su urezani u DUŠU"
10:30 Ispovesti Devojka iz Kalifornije traži svoje PRETKE na Balkanu: Svi su se dali u potragu za prezimenom Šantić
10:20 Ispovesti Sramotna NAGRADNA igra kozmetičkog salona iz Zagreba: Pozvali pratioce da šalju TUĐE slike ZADNJICA, kod ljudi izaziva gađenje
20:20 Porodica "Ćerka mi je rođena BEZ polnog organa, svaki dan je za nju SMRT": Možda će vam PRIČA OVOG OCA promeniti stav oko ABORTUSA
11:41 Poznati Apolon je lično sišao na zemlju i napravio pometnju: Oleg je svojim PLESOM, ali i TELOM pokazao sve OVOZEMALJSKE LEPOTE, a evo zašto REGION bruji o ovom čoveku!
17:57 Lepota i Moda Neke žene se kunu u njega, a nekima izaziva crvenilo, ali... On ipak poboljšava izged kože, jednostavno je elastičnija, sjajnija i lepša
17:32 Dom i saveti Ne košta ni 40 dinara, a tera mušice k'o od šale: Stavite ovo prirodno sredstvo u kuhinju, blizu prozora, ma gde god, ima da se razbeže momentalno
17:10 Horoskop Od 10. jula ništa neće biti isto, za 3 znaka stiže fenomenalan period: Sve će im krenuti u životu, pun Mesec ulazi u znak Jarca
16:45 Lepota i Moda Baka ima 91 godinu i lice bez bora: Ceo život neguje kožu sredstvom koje košta 300 dinara!
15:47 Porodica „Spakovala sam stvari za 2 nedelje u ručni prtljag“: Žena pokazala trik koji je preko noći postao viralan