Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : hrvatska

džef bezos
09:57 Poznati

Može li odmah rezervacija? Ne može! Evo kako je Hrvat, vlasnik restorana, oduvao Džefa Bezosa, nije mario za to što je on "ime"

Philipp von Ditfurth / Avalon / Profimedia
15:02 Poznati

Hrvatska zamalo diskvalifikovana? Nezapamćeni haos na Evroviziji?

Printscreen
11:25 Ispovesti

Bila sam na odmoru u Hrvatskoj i platila kaznu od 700 evra: Evo koju "fatalnu grešku" sam napravila, vodite računa o ovome

logoped
20:25 Porodica

Hrvatski roditelji traže pomoć od Srba: Dovode decu u Srbiju da progovore “srpski”!

porođaj
13:16 Porodica

Osmoro dece su joj oduzeli, a Hrvatica čeka deveto: Sud je naredio njenu sterilizaciju, a mi se pitamo šta će biti sa očevima ove dece

Kejt
09:40 Poznati

Kejt Vinslet POVREĐENA na snimanju u Hrvatskoj: Izgubila je OSLONAC i pala, zvezda "Titanika" viđena u bolnici

Branka i Nikolina su ŽENE koje su preživele OLUJU: "Mrtva tela pored puta, KRICI žena koje su izgubile SINOVE, vapaj za KORICOM HLEBA zauvek su urezani u DUŠU"
10:30 Ispovesti

Branka i Nikolina su ŽENE koje su preživele OLUJU: "Mrtva tela pored puta, KRICI žena koje su izgubile SINOVE, vapaj za KORICOM HLEBA zauvek su urezani u DUŠU"

Devojka iz Kalifornije traži svoje PRETKE na Balkanu: Svi su se dali u potragu za prezimenom Šantić
10:30 Ispovesti

Devojka iz Kalifornije traži svoje PRETKE na Balkanu: Svi su se dali u potragu za prezimenom Šantić

Sramotna NAGRADNA igra kozmetičkog salona iz Zagreba: Pozvali pratioce da šalju TUĐE slike ZADNJICA, kod ljudi izaziva gađenje
10:20 Ispovesti

Sramotna NAGRADNA igra kozmetičkog salona iz Zagreba: Pozvali pratioce da šalju TUĐE slike ZADNJICA, kod ljudi izaziva gađenje

"Ćerka mi je rođena BEZ polnog organa, svaki dan je za nju SMRT": Možda će vam PRIČA OVOG OCA promeniti stav oko ABORTUSA
20:20 Porodica

"Ćerka mi je rođena BEZ polnog organa, svaki dan je za nju SMRT": Možda će vam PRIČA OVOG OCA promeniti stav oko ABORTUSA

Apolon je lično sišao na zemlju i napravio pometnju: Oleg je svojim PLESOM, ali i TELOM pokazao sve OVOZEMALJSKE LEPOTE, a evo zašto REGION bruji o ovom čoveku!
11:41 Poznati

Apolon je lično sišao na zemlju i napravio pometnju: Oleg je svojim PLESOM, ali i TELOM pokazao sve OVOZEMALJSKE LEPOTE, a evo zašto REGION bruji o ovom čoveku!

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

mušice
17:32 Dom i saveti

Ne košta ni 40 dinara, a tera mušice k'o od šale: Stavite ovo prirodno sredstvo u kuhinju, blizu prozora, ma gde god, ima da se razbeže momentalno

jaja
14:52 Dom i saveti

Ulje više uopšte ne koristim: Baka mi je rekla da podmažem tiganj ovim, ništa mi se ne zalepi!

cveće
12:19 Dom i saveti

Cvećarka otkrila gde svi greše dok zalivaju cveće: Poštujte njeno pravilo, biće raskošno i u vrelim danima!

pita
10:28 Dom i saveti

Otkrivamo tajnu pekara: Najbolji preliv za pite sa kojim su uvek vazdušaste i sočne

šerpa
08:59 Dom i saveti

Kada najbolje posoliti hranu — na početku ili na kraju pripreme? Iskusni kuvar do detalja sve objasnio, evo gde smo grešili

watch-icon

Preporučujemo

ulje
17:57 Lepota i Moda

Neke žene se kunu u njega, a nekima izaziva crvenilo, ali... On ipak poboljšava izged kože, jednostavno je elastičnija, sjajnija i lepša

mušice
17:32 Dom i saveti

Ne košta ni 40 dinara, a tera mušice k'o od šale: Stavite ovo prirodno sredstvo u kuhinju, blizu prozora, ma gde god, ima da se razbeže momentalno

Printscreen/Youtube/ 20th Century Studios UK
17:10 Horoskop

Od 10. jula ništa neće biti isto, za 3 znaka stiže fenomenalan period: Sve će im krenuti u životu, pun Mesec ulazi u znak Jarca

baka
16:45 Lepota i Moda

Baka ima 91 godinu i lice bez bora: Ceo život neguje kožu sredstvom koje košta 300 dinara!

ginekolog
16:19 Zdravlje

Ginekolozi brutalno iskreni: Žene, ovo stalno radite, a mi to preziremo!

žena
15:47 Porodica

„Spakovala sam stvari za 2 nedelje u ručni prtljag“: Žena pokazala trik koji je preko noći postao viralan

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.