08:25 Horoskop Decembar 2024. je ključan za 4 znaka Zodijaka: Ulaze u rajski period, sreća ih prati narednih 5 godina, a tek pare...
19:38 Ispovesti "Ne može baba da nosi haljinu za devojke od 20 godina": Htela je da bude doterana za svoj rođendan, pa umesto čestitke dobila salvu uvreda
10:31 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka uživaće narednih 9 godina, datum rođenja će vam doneti sreću: Raskalašno će živeti, kupaće se u novcu, biće zdravi kao dren
18:15 Poznati U 99. godini još uvek traži posao, mladima održao lekciju: Slavni glumac dobio prestižnu nagradu, posle 75 godina karijere fali mu još jedna
18:40 Zdravlje Ako imate više od 50 godina, obratite pažnju na ovo: Dijetičarka otkrila 5 trikova koji smanjuju masnoću na stomaku
14:00 Ispovesti Ona ima 68, a njen dečko 28 godina: "Nismo se videli još uvek uživo, ali volimo se, šaljem mu novac i poklone"
16:11 Poznati Snežana Savić je sinonim za fatalnu ženu na ovim prostorima: Ostaćete u čudu kad čujete koliko ima godina
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
10:20 Porodica Svi su mislili da joj je SIN dečko: Ljudi su ostali u ŠOKU kada su čuli da ga je rodila, niko joj ne daje OVE godine!
16:44 Ispovesti Zar zaista tako IZGLEDAM? Žena je u PRODAVNICI dobila POPUST, a kada je shvatila zbog čega, sve lađe su joj POTONULE
18:00 Ispovesti Ona ima 23 GODINE, a njen DEČKO je u OSMOJ deceniji: Planiraju BRAK, a žene joj poručuju da će postati njegova MEDICINSKA sestra
12:30 Ispovesti Niko ne može da veruje da ona ima OVOLIKO godina: "Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene, ali nemojte me zvati ‘starom’
12:40 Dom i saveti Svi pogrešno kuvamo čaj: Kuvar tvrdi da ne treba koristiti prokuvalu vodu, ovo je ispravan način pripreme
12:09 Porodica Popularna imena za decu koja donose sreću: Mališani koji ih nose su uspešni i zaštićeni od nevolja
11:36 Horoskop Stiže im veliki novac krajem decembra: Ova 3 horoskopska znaka će iznenada napuniti džepove!
11:02 Dom i saveti Kako odlediti bravu na kolima: Komšija Dragan nam je otkrio provereni trik, za 10 sekundi ćete otključati auto!
10:33 Dom i saveti Recept za prženice bez jaja: Ukus im je potpuno isti, brže se prave i svi ih obožavaju!
10:00 Ispovesti Šefica me totalno iskorištava: Nakon 20 radnih dana bez prestanka mi je tražila ovo, i to na najgori mogući način