16:11 Poznati Snežana Savić je sinonim za fatalnu ženu na ovim prostorima: Ostaćete u čudu kad čujete koliko ima godina
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
10:20 Porodica Svi su mislili da joj je SIN dečko: Ljudi su ostali u ŠOKU kada su čuli da ga je rodila, niko joj ne daje OVE godine!
16:44 Ispovesti Zar zaista tako IZGLEDAM? Žena je u PRODAVNICI dobila POPUST, a kada je shvatila zbog čega, sve lađe su joj POTONULE
18:00 Ispovesti Ona ima 23 GODINE, a njen DEČKO je u OSMOJ deceniji: Planiraju BRAK, a žene joj poručuju da će postati njegova MEDICINSKA sestra
12:30 Ispovesti Niko ne može da veruje da ona ima OVOLIKO godina: "Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene, ali nemojte me zvati ‘starom’
12:30 Poznati Dana se JUČE udala za američkog MILIJARDERA: On im 80 godina, svi se ZGRAŽAVAJU kada ih vide, a ona poručuje "CRKNITE DUŠMANI"
08:35 Horoskop Ovo su vam NAJVAŽNIJE GODINE u životu: Numerologija otkriva kada se očekuju VELIKE sudbinske PROMENE, obratite pažnju na SKRIVENE znakove
08:53 Zdravlje Buđenje baš u OVO vreme usporava STARENJE: Nikad jednostavniji način da zaustavite GODINE sa prostom NAVIKOM
16:00 Porodica Toliko je ZGODAN da niko ne može da veruje koliko ima zapravo GODINA: Svi tvrde da će i sadašnju suprugu OSTAVITI kada OSTARI
20:40 Ispovesti Da li možete da POGODITE ko je MAJKA a ko ĆERKA? Niko im ne veruje, svi misle da su bliznakinje jer su IDENTIČNE
16:00 Lepota i Moda Ovo može da vas podmladi i do DESET godina: Odrežene NAVIKE su presudne za žene posle 40. godine
22:00 Porodica Pripremite se: Ovim danima ljudi najviše uživaju u intimnim odnosima, a jedan je poseban
20:32 Zdravlje Kažu da ih treba izbegavati: Kuvari ova jela nikada ne bi naručili u restoranu, a imaju odlične razloge za to
20:03 Poznati Potvrdili da je 7. godina braka kobna: Ovi poznati parovi su se baš tada razveli, a poslednji su Sofija Vergara i Džo Manganijelo
19:38 Dom i saveti Božićna zvezda: Raskošan praznični cvet privlači ljubav i sreću, evo gde treba da se drži u kući