10:31 Horoskop Ova 3 horoskopska znaka uživaće narednih 9 godina, datum rođenja će vam doneti sreću: Raskalašno će živeti, kupaće se u novcu, biće zdravi kao dren
18:15 Poznati U 99. godini još uvek traži posao, mladima održao lekciju: Slavni glumac dobio prestižnu nagradu, posle 75 godina karijere fali mu još jedna
18:40 Zdravlje Ako imate više od 50 godina, obratite pažnju na ovo: Dijetičarka otkrila 5 trikova koji smanjuju masnoću na stomaku
14:00 Ispovesti Ona ima 68, a njen dečko 28 godina: "Nismo se videli još uvek uživo, ali volimo se, šaljem mu novac i poklone"
16:11 Poznati Snežana Savić je sinonim za fatalnu ženu na ovim prostorima: Ostaćete u čudu kad čujete koliko ima godina
15:50 Porodica Ova baka se udala u 77-oj godini: "Stajala sam sama u crkvi i samo mi sinula OVA ideja"
10:20 Porodica Svi su mislili da joj je SIN dečko: Ljudi su ostali u ŠOKU kada su čuli da ga je rodila, niko joj ne daje OVE godine!
16:44 Ispovesti Zar zaista tako IZGLEDAM? Žena je u PRODAVNICI dobila POPUST, a kada je shvatila zbog čega, sve lađe su joj POTONULE
18:00 Ispovesti Ona ima 23 GODINE, a njen DEČKO je u OSMOJ deceniji: Planiraju BRAK, a žene joj poručuju da će postati njegova MEDICINSKA sestra
12:30 Ispovesti Niko ne može da veruje da ona ima OVOLIKO godina: "Mislim da muškarci i dalje preferiraju mlađe žene, ali nemojte me zvati ‘starom’
12:30 Poznati Dana se JUČE udala za američkog MILIJARDERA: On im 80 godina, svi se ZGRAŽAVAJU kada ih vide, a ona poručuje "CRKNITE DUŠMANI"
08:35 Horoskop Ovo su vam NAJVAŽNIJE GODINE u životu: Numerologija otkriva kada se očekuju VELIKE sudbinske PROMENE, obratite pažnju na SKRIVENE znakove
22:00 Horoskop Dobro im se piše: Ovih 5 znakova će doživeti totalni preobražaj od 25. novembra do 1. decembra
21:23 Ispovesti Bajkovito upoznavanje preko Tindera pretvorilo se u horor priču: Nije ni slutila kakva jeziva pozadina se krila iza tog profila
20:46 Poznati Ovom kultnom fotografijom su "zapalile" svetsku javnu scenu: Paris Hilton "vratila" se 20 godina unazad, da li se sećate ovog trenda?
20:20 Lepota i Moda Uvijala se i zavodila u crnoj izazovnoj haljini: Megan Markl izdominirala u noćnom izlasku, Hari ni na vidiku
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale