17:42 Porodica Nasmejala preko 14 miliona ljudi: Devojčica zaplesala u ritmu 90-ih kao odrasla žena, morate da vidite njene pokrete!
15:49 Porodica Ćerki sam dala snažno i poetično ime, a moja porodica kaže da sam je "proklela": Sad sam očajna, da li su u pravu?
20:20 Ispovesti Taman što su pošli da izgovore sudbonosno DA, sve je prekinuto: Urnebesni snimak nasmejao sve u crkvi, ona je rekla svoje
21:16 Porodica Istopiće se i najtvrđa srca od ovog prizora: Ono šta je zlatni retriver uradio za devojčicu odmah tera suze na oči
14:09 Zdravlje Nisam imala pojma da moja Klara (4) umire: Vaspitačica je primetila neobičan simptom na nozi, spasila joj je život
19:39 Ispovesti Devojčica se čudno ponašala svaki put kad bi se vratila od majke: Maćeha primetila čudne stvari, pa otkrila jezivu istinu
13:28 Porodica Dirljiva scena je raznežila milione ljudi: Devojčica je prvi put videla svoju mlađu sestru, pogledajte šta je uradila
09:36 Porodica „Tako i ja kad držim daljinski“: Devojčica je zaspala i tata je hteo da joj uzme krofnu iz ruke, njena reakcija je hit!
19:15 Porodica Njihovo značenje je snažno i jedinstveno: Četiri imena za devojčice koje će roditelji u Srbiji obožavati
20:49 Porodica Devojčica došla iz škole oblepljena trakom: Kada je majka saznala jezivu istinu, odmah se obračunala sa nastavnicima
18:44 Porodica Mamu zamalo nije strefila srčka: Zanemela kada je videla šta je njena devojčica uradila, pa ovo nema nigde!
12:02 Porodica Ljubav na prvi pogled: Mala lutka gleda i ne trepće, a za to je "kriv" poznati lepotan - ne može da mu odoli!
22:00 Horoskop Ljubav, sreća, uspeh: Rođenima u ova 2 znaka će se ostvariti sve želje u nedelju, 24. novembra
21:29 Ispovesti Kupili smo kuću, a onda nas je dočekalo jezivo otkriće: ,,Totalno smo zbunjeni, sumnjamo samo na jedno"
20:57 Lepota i Moda Nema više smrzavanja, ova jakna je zakon: Idealna za snežno i vetrovito vreme, a boja ne može biti lepša, uklapa se uz sve
20:28 Zdravlje ,,Imam osećaj kao da se raspadam": Bolovi po celom telu tokom menopauze nisu bezazleni, obratite pažnju na ove simptome
20:03 Poznati Nije za mlađe od 18: Hejli Biber proslavila rođendan sa temom popularnog pića, torta je bila fenomenalna, ali on je nedostajao
19:32 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 24. novembar: Ribama stižu dobre vesti od jedne osobe, Vodolije će da vode ozbiljne razgovore