16:23 Poznati "Iznajmio sam park iz filma": Srpski zet Bastijan Švajnštajger otkrio originalan način na koji način je zaprosio Anu Ivanović
11:24 Poznati Ana Ivanović pokorila Minhen: Duga bela haljina istakla njenu zanosnu figuru, a ovaj detalj je svima privukao pažnju
11:10 Poznati Bastijan nikad nije krio koliko je zaljubljen u Anu Ivanović: Kopačke sa datumom početka njihove veze i tri prsta za svaki gol posvećen srpskoj teniserki
19:37 Poznati PRVE fotografije SINOVA Ane Ivanović: Neverovatno LIČE na Bastijana, a ovako uživaju u putovanju koje za roditelje ima jaku SIMBOLIKU
08:40 Poznati Oni su pravi primer kako jedan SREĆAN par treba da izgleda: Ana i Švajni u PRAZNIČNOM izdanju oduševili, a evo i zašto! (FOTO)
11:16 Poznati NOVOGODIŠNJI kolačići po receptu Ane Ivanović: Bivša teniserka se pohvalila svojim KULINARSKIM umećem, a poslastica izgleda FENOMENALNO
11:59 Poznati Sin Ane Ivanović ima TRI godine, isto toliko i jezika govori, a ponosna majka objašnjava kako
08:00 Poznati Do sad NEISPRIČANI detalji sa početka romanse Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: "Ne, hvala, ja sam SREĆNO zaljubljen"
16:22 Poznati Želi da bude ZET za primer: Ana Ivanović otkrila detalje svog BRAKA sa Bastijanom, a nemački je počela da govori sa ovom URNEBESNOM rečenicom
13:50 Poznati Čestitke stižu iz celog sveta: SLAVLJE u domu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, srpska teniserka se oglasila i na instagramu!
19:46 Dom i saveti Nije slučajno što su sunđeri različite boje: Svaka ima svoju namenu i način upotrebe, ovo će vam olakšati rad u kuhinji
19:20 Horoskop Dnevni horoskop za petak, 22. novembar: Bik će imati neočekivane troškove, Lav ima podršku prijatelja, a evo šta čeka ostale
18:50 Poznati Bivša Aflekova žena "pokazala zube" Dženifer Lopez: Postavila je na svoje mesto, više nije dobrica kakvu je pamtimo
18:24 Dom i saveti Budite oprezni sa polovnom garderobom: Evo na šta treba obratiti pažnju kada kupite nošenu odeću
18:01 Poznati Odlučila je da radi po svom: Kejt Midlton se više na obazire na muža i svekrva, ne može joj niko ništa
17:45 Zdravlje Ne trošite se na preskupe probiotike: Dr Perišić otkriva koja namirnica najbolje čisti i obnavlja creva, ako se ovako uzima