16:23 Poznati "Iznajmio sam park iz filma": Srpski zet Bastijan Švajnštajger otkrio originalan način na koji način je zaprosio Anu Ivanović
11:24 Poznati Ana Ivanović pokorila Minhen: Duga bela haljina istakla njenu zanosnu figuru, a ovaj detalj je svima privukao pažnju
11:10 Poznati Bastijan nikad nije krio koliko je zaljubljen u Anu Ivanović: Kopačke sa datumom početka njihove veze i tri prsta za svaki gol posvećen srpskoj teniserki
19:37 Poznati PRVE fotografije SINOVA Ane Ivanović: Neverovatno LIČE na Bastijana, a ovako uživaju u putovanju koje za roditelje ima jaku SIMBOLIKU
08:40 Poznati Oni su pravi primer kako jedan SREĆAN par treba da izgleda: Ana i Švajni u PRAZNIČNOM izdanju oduševili, a evo i zašto! (FOTO)
11:16 Poznati NOVOGODIŠNJI kolačići po receptu Ane Ivanović: Bivša teniserka se pohvalila svojim KULINARSKIM umećem, a poslastica izgleda FENOMENALNO
11:59 Poznati Sin Ane Ivanović ima TRI godine, isto toliko i jezika govori, a ponosna majka objašnjava kako
08:00 Poznati Do sad NEISPRIČANI detalji sa početka romanse Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: "Ne, hvala, ja sam SREĆNO zaljubljen"
16:22 Poznati Želi da bude ZET za primer: Ana Ivanović otkrila detalje svog BRAKA sa Bastijanom, a nemački je počela da govori sa ovom URNEBESNOM rečenicom
13:50 Poznati Čestitke stižu iz celog sveta: SLAVLJE u domu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera, srpska teniserka se oglasila i na instagramu!
18:58 Porodica Mislite da vas vara? Muškarci u ovim godinama su najviše skloni neverstvu, jednoj stvari ne mogu da odole
18:29 Poznati Bili su par iz snova: Zoi Kravic i zgodni glumac raskinuli nakon 3 godine, sve su mogli, ali ovo nikako
17:57 Dom i saveti Mašina za sudove će ponovo zamirisati: Evo kako da pravilno očistite filter, ova metoda će vam olakšati život
17:30 Poznati ,,Rekli su mi da ću umreti za 10 godina": Pamela Anderson je imala samo deceniju života, a onda se desio neverovatan preokret
17:02 Zdravlje Proverite holesterol: Jedna promena može uticati na rizik od Alchajmerove bolesti, upozoravaju doktori
16:46 Dom i saveti Zaboravite na miris od kuvanja: Probajte ovo i neće vam se više uvući u dnevni boravak