16:55 Poznati Šta je sada ovo? Objavili zajedničke fotografije: Ana i Bastijan poziraju nasmejani, ljubav cveta, svi u šoku?
11:15 Poznati Ista je Ana, prelepa je, a i nešto se šuška o njima? Evo ko je voditeljka koja je pomutila pamet Švajnštajgeru, zbog nje se navodno razvode
16:23 Poznati "Iznajmio sam park iz filma": Srpski zet Bastijan Švajnštajger otkrio originalan način na koji način je zaprosio Anu Ivanović
11:24 Poznati Ana Ivanović pokorila Minhen: Duga bela haljina istakla njenu zanosnu figuru, a ovaj detalj je svima privukao pažnju
11:10 Poznati Bastijan nikad nije krio koliko je zaljubljen u Anu Ivanović: Kopačke sa datumom početka njihove veze i tri prsta za svaki gol posvećen srpskoj teniserki
19:37 Poznati PRVE fotografije SINOVA Ane Ivanović: Neverovatno LIČE na Bastijana, a ovako uživaju u putovanju koje za roditelje ima jaku SIMBOLIKU
08:40 Poznati Oni su pravi primer kako jedan SREĆAN par treba da izgleda: Ana i Švajni u PRAZNIČNOM izdanju oduševili, a evo i zašto! (FOTO)
14:03 Zdravlje Orhideja u saksiji će cvetati cele godine! Napravite đubrivo od 1 sastojka koje sigurno imate u kući
13:30 Ispovesti Evo kako sam uhvatila muža s ljubavnicom: Pozvala sam restoran u koji je rekao da ide s prijateljima i ovo uradila
12:58 Dom i saveti Neprijatan miris iz sudopere se širi kućom? Pomešajte ova 2 sastojka i brzo ćete rešiti problem!
12:26 Porodica Čisti creva kao metla, a košta 40 dinara! Ako ga jedete svaki dan, poboljšaće varenje i ojačati imunitet
11:55 Ispovesti Samo što se nisam šlogirala! Kupila sam izgubljen kofer na aerodromu i zanemela kad sam ga otvorila
11:24 Zdravlje Zašto se krastavci prodaju u plastičnoj foliji? Svi se to pitaju, a postoje 3 važna razloga