21:10 Ispovesti Osetila je strahovit bol u nosu dok se umivala: Kada je doktor video šta je unutra doživeo je šok
19:00 Ispovesti Ni jedna DIJETA joj nije pomogla da smrša: "Nakon 10 godina gojaznosti, lekari su izvadili nešto što me je uništavalo"
18:00 Zdravlje Hirurzi pokazali TUMORE koje su odstranili iz ljudskog tela: Jedan je bio težak neverovatnih 30 kilograma
10:20 Ispovesti Lekari su IGNORISALI njene simptome: Devojčica (4) se sudarala sa zidovima i žalila na GLAVOBOLJU, a onda zamalo umrla
20:00 Ispovesti Reanimiralo je DETE tokom rođendanske zabave: Ženi je neočekivano STALO SRCE, a razlog je JEZIV
16:07 Zdravlje Ovo je NAJOPASNIJI tip RAKA, svako drugačije reaguje na terapiju: Trostruko negativni karcinom dojke je POŠAST, ove žene su NAJUGROŽENIJA grupa
08:48 Zdravlje "Mislila SAM da JE UMOR posledica trudnoće": Doktori su mi nakon POROĐAJA otkrili strašnu ISTINU!
10:30 Zdravlje Nije svaki BOL u glavi isti: Četiri vrste glavobolje mogu biti znak ozbiljne bolesti, ne gubite vreme, posetite lekara!
18:39 Dom i saveti Kako da uklonite ustajali miris iz obuće? 8 trikova koji neutrališu smrad iz patika, ništa se neće osećati
18:14 Lepota i Moda Naše bake su ovim čajem prale koren glave: Kosa im je bila bujna, zdrava, a volumen je nezamisliv
17:51 Horoskop Zbir datuma rođenja mnogo govori o vama, numerologija dala objašnjeje: Otkrijte šta se krije iza vašeg broja, kakva ste ličnost?
17:25 Zdravlje Glumac boluje od karcinoma kolorektuma, ovo su reakcije tela na koje mora da obratite pažnju: Na vreme treba ići kod lekara, zamor i promene u stolici su simptomi opake bolesti
16:51 Dom i saveti Kad neko u kući ima grip, posteljinu perite isključivo ovako: Samo na taj način ćete uništiti klice i sprečiti prenošenje bolesti!
16:28 Porodica Uvek sređena, vitka, namirisana, vesela, a ima troje male dece: Lidija kaže da je imala komplekse od savršene komšinice sve dok je nije pozvala u kuću...