21:10 Ispovesti Osetila je strahovit bol u nosu dok se umivala: Kada je doktor video šta je unutra doživeo je šok
19:00 Ispovesti Ni jedna DIJETA joj nije pomogla da smrša: "Nakon 10 godina gojaznosti, lekari su izvadili nešto što me je uništavalo"
18:00 Zdravlje Hirurzi pokazali TUMORE koje su odstranili iz ljudskog tela: Jedan je bio težak neverovatnih 30 kilograma
10:20 Ispovesti Lekari su IGNORISALI njene simptome: Devojčica (4) se sudarala sa zidovima i žalila na GLAVOBOLJU, a onda zamalo umrla
20:00 Ispovesti Reanimiralo je DETE tokom rođendanske zabave: Ženi je neočekivano STALO SRCE, a razlog je JEZIV
16:07 Zdravlje Ovo je NAJOPASNIJI tip RAKA, svako drugačije reaguje na terapiju: Trostruko negativni karcinom dojke je POŠAST, ove žene su NAJUGROŽENIJA grupa
08:48 Zdravlje "Mislila SAM da JE UMOR posledica trudnoće": Doktori su mi nakon POROĐAJA otkrili strašnu ISTINU!
10:30 Zdravlje Nije svaki BOL u glavi isti: Četiri vrste glavobolje mogu biti znak ozbiljne bolesti, ne gubite vreme, posetite lekara!
22:02 Horoskop Rasplaču se u sekundi: Rođeni u ova 4 znaka su najnežniji, proverite da li ste jedni od njih
21:30 Poznati Nema labavo sa Martom Stjuart: Obrušila se svom snagom na Rajana Rejnoldsa, nije znao šta ga je snašlo
20:33 Ispovesti ,,Moja beba se rodila 2 puta": Dečak je zbog retkog poremećaja bio na ivici života, a onda je postao mali heroj
20:00 Lepota i Moda Džemper će biti kao nov: Uklonite dosadne grudvice na 4 jednostavna načina, ne treba vam roler
19:27 Horoskop Dnevni horoskop za nedelju, 3. novembar: Blizance muči negativnost, Vage čeka ozbiljan posao sledeće nedelje