17:01 Dom i saveti Radijatori će bolje grejati: Samo ih očistite ovim uobičajenim predmetom iz kupatila, sve žene ga imaju
16:55 Dom i saveti Napravite ovu moćnu mešavinu još danas: Žena otkrila sjajan način kako čisti radijatore da blistaju
15:05 Dom i saveti Radijator vam je hladniji pri dnu? Uradite jednu stvar i toplota će se širiti ravnomerno
16:35 Dom i saveti Stručnjak otkrio kako drastično smanjiti račun za grejanje: Čak će i radijatori biti topliji, a novac će ostati u džepu
21:01 Dom i saveti Svu toplotu ćete vratiti u kuću, nema potrebe za dodatnim trošenjem struje: Evo kako da vam kuća bude ugrejana, samo je potrebno da uradite ovo
12:05 Dom i saveti Spavate li sa uključenim grejanjem? Ovo je optimalna temperatura, sve preko toga šteti i pojačava prehladu
17:57 Dom i saveti Smanjite troškove za 2 sekunde: Trik sa radijatorom štedi novac i perfektno greje vaš dom, caka je u jednom pokretu
16:43 Dom i saveti Čuva i zdravlje i novac: Očistite vaše radijatore uz pomoć jednostavnog trika, biće kao nov
11:48 Zdravlje Dr Čilić IZRIČITA: Evo do čega može dovesti SUŠENJE veša u ZATVORENOJ prostoriji, dobro razmislite posle ovoga
08:05 Dom i saveti Da li sušite veš na radijatoru? Ovo je najgora stvar koju možete uraditi tokom grejne sezone
17:00 Dom i saveti Radijatori imaju jednu SKRIVENU funkciju: Ne znaju svi ovo, omogućiće vam da UŠTEDITE mnogo
22:04 Zdravlje Jovanku je godinama mučio bol u ovom delu tela: Stavila je beli luk u mleko i rešila problem!
21:42 Porodica Poslednji broj u godini rođenja otkriva sudbinu: Saznajte da li vas u životu čeka sreća ili patnja
21:17 Zdravlje Da li su bolje sveže ili zamrznute borovnice? Evo koje imaju više vitamina, iznenadićete se!
20:51 Ispovesti Dečak je jeo roštilj i dobio užasan bol u uhu: Analize kod lekara su pokazale uzrok koji ledi krv u žilama!
20:25 Dom i saveti Sa ovim sastojkom pita s jabukama neće biti gnjecava: Taj trik primenjuju Mađari, zato su im kore uvek vazdušaste
20:00 Porodica Odbio sam kumstvo najboljem prijatelju: Svi me osuđuju jer se družimo 15 godina, ali imam debeo razlog