15:48 Poznati Pomirili se poznati pevač i pevačica: Nisu razgovarali više od 20 godina, a sada rešili da snime duet!
18:27 Poznati Bolest ga uništava: Legendarni pevač totalno potonuo, ovo mu je bio najteži trenutak ikada
11:15 Poznati Poznati pevač vodi životnu borbu: Zdravlje mu je potpuno uništeno i već planira svoju sahranu
15:08 Poznati Elton Džon ovo ne podnosi: Mnogima ne prođe dan da to ne urade, a on se gnuša pri samoj pomisli na uobičajenu naviku
19:59 Poznati "Ne znam koliko mi je vremena ostalo", utučen je: Elton Džon otkrio šta želi da mu piše na spomeniku
11:27 Poznati Poznati pevač oslepeo: Infekcija mu uništila oči, ništa više ne vidi, ovo su simptomi koje je imao
09:27 Poznati Elton Džon razočarao fanove: Ozbiljna bolest uzela maha, nije u stanju da radi ono što najviše voli
11:13 Poznati ,,Nije ostalo mnogo od mene": Elton Džon ostao bez nekih od najvažnijih delova tela, jedva smo ga prepoznali
15:05 Poznati Jedva zalečio povrede, a sada zbog teške infekcije završio u bolnici: Slavni muzičar slabije vidi na jedno oko, ali se oporavlja
21:11 Poznati Bio je to NAJDIRLJIVIJI trenutak: Objavljeni su do sada NEPOZNATI detalji sahrane princeze Dajane
17:59 Dom i saveti Vuku struju nenormalno, čupajte ih odmah iz struje: Evo koji uređaji nabiijaju račune čak i kada su isključeni
17:28 Horoskop Biće para kao salate za jedan horoskopski znak: Evo ko će se opariti u maju, druga polovina mesec donosi neverovatne prilike
17:10 Dom i saveti Ne morate trošiti bogatstvo na tretmane: Devojke su oduševljene, jednom namirnicom do guste i sjajne kose za 7 dana
16:22 Horoskop Pred njima je 7 godina lude sreće: Ova 3 znaka horoskopa će ostvariti baš sve svoje želje!