Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: fileri
Profimedia | Profimedia
Ljudi su frapirani kako izgleda kad se ne sredi: Procurile šok fotke Džej Lo bez filera i svet je u neverici
17.08.2024. 11:01
|
0
EPA | EPA
"Šta si uradila sa licem?": Kajli Džener na meti kritika, u fokusu njene "iskrivljene" usne
14.11.2023. 21:42
|
0
Profimedia | Profimedia
"Na licu sam imala brdo filera i botoksa": Pevačica priznala da je bila ovisna o estetskim korekcijama, sad je rekla dosta
14.09.2023. 13:01
|
0
Profimedia | Profimedia
Deniz Ričards zablistala kao u stara dobra vremena: Iako je izgledala poput dive, fanovi su shvatili da je opet potražila pomoć plastičara
09.06.2023. 15:39
|
0
Shutterstock | Shutterstock
"Ruske usne" uništavaju lepotu: Doktor pokazao šta će se desiti ako se ovako ubrizgavaju fileri!
10.05.2023. 08:00
|
0
Printscreen/TikTok | Printscreen/TikTok
"To što su mi UBRIZGALI u usne, je počelo da mi se POMERA": Devojka htela malo da dobije na volumenu, a onda je doživela pravi HOROR
09.05.2023. 20:10
|
1
Printscreen/Instagram | Printscreen/Instagram
Nakon što je popunila usne FILEROM, svaki put kada se prehladi, dešava se OVO: "Kajem se što sam ih uradila, kad bih samo mogla da vratim vreme"
19.01.2023. 20:30
|
0
Printscreen/Facebook | Printscreen/Facebook
Od REAKCIJE joj je otekla CELA GLAVA: Otišla je na KOZMETIČKI TRETMAN, a završila u BOLNICI, ovo svaka žena treba da zna
15.01.2023. 08:00
|
1
Shutterstock | Shutterstock
Stavila sam filere u usne kao tinejdžerka: Bila je to najveća greška u mom životu, izgledala sam presmešno
13.01.2023. 14:15
|
0
Printscreen/Facebook | Printscreen/Facebook
Svi SALONI lepote su mu ZALUPILI vrata: Za ovog KUVARA granica ne postoji, ako drugi ne žele da mu UBRIZGAJU FILERE, uradiće on to sam
02.11.2022. 16:05
|
0
"Radila sam USNE i pre, ali ne preporučujem ovo": Nakon TRETMANA devojka je završila u BOLNICI, a svi se pitaju zašto joj je to uopšte trebalo
26.10.2022. 17:45
|
0
Ima samo 25 godina a lice joj već UNIŠTENO od BOTOKSA: Pet godina već ubrizgava FILERE koji su joj IZDEFORMISALI facu
30.03.2022. 18:45
|
1
Lice joj se IZOBLIČILO: Ova lepotica je FILERE prvi put stavila sa 20 godina, a sada izgleda NEPREPOZNATLJIVO (FOTO, VIDEO)!
23.03.2022. 17:00
|
0
Printskrin/Jutjub/TheEllenShow | Printskrin/Jutjub/TheEllenShow
Dosta joj FILERA I "PLASTIKE" Poznata glumica se pokajala zbog estetskih zahvata, pa "izvadila" skoro sve!
28.12.2021. 20:54
|
0
Najnovije
Najčitanije
3min
Zaboravljena biljka sa Stare planine: Jača organizam i vraća energiju - travar otkriva sve
8min
Najbolja investicija ovog proleća: 10 modela blejzera koji podižu svaku kombinaciju
28min
Lekari upozoravaju: Farmerke sa visokim strukom mogu narušiti zdravlje?!
48min
Imali su dug od 8 cifara: Glumačkom paru se život pretvorio u pakao, nije bilo druge - morali su da urade ovo
1H
Staro narodno verovanje: Ako vidite ovaj znak, to znači da ćete uskoro dobiti novac
20H
Dnevni horoskop za petak, 1. maj: Jarcu zbližavanje sa važnom osobom, Ovan ishitrena reakcija, Raku nervoza
1D
Ćerke Adrijane Lime stasale u prave lutke! Starija je ista majka, a mlađa liči na tatu Marka Jarića
1D
Ko ne sme da jede paradajz? Ako se lečite od ove bolesti, izbacite ga iz ishrane
1D
Sudbina menja pravila igre za sve znakove od 1. maja, nekima stiže novac, drugima ljubav, ali... Evo ko ulazi u najburniji period u godini
1D
Ovako se u manastirima pere veš: Monahinje umesto omekšivača koriste sastojak od 50 dinara
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
printscreen
Svi pričaju o ovoj biljci
Zaboravljena biljka sa Stare planine: Jača organizam i vraća energiju - travar otkriva sve
15:20
|
0
Profimedia
REŠAVA PITANJE STIL
Najbolja investicija ovog proleća: 10 modela blejzera koji podižu svaku kombinaciju
15:15
|
0
pinterest
UDOBNO ILI MODERNO?
Lekari upozoravaju: Farmerke sa visokim strukom mogu narušiti zdravlje?!
14:55
|
0
Foto: Profimedia | Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia
Problemi
Imali su dug od 8 cifara: Glumačkom paru se život pretvorio u pakao, nije bilo druge - morali su da urade ovo
14:35
|
0
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VEĆ IDUĆE NEDELJE
Staro narodno verovanje: Ako vidite ovaj znak, to znači da ćete uskoro dobiti novac
14:20
|
0
pikseles
MODERNO I UDOBNO
Derby cipele brišu bol u nogama: Novi trend proleća koji ćete nositi od jutra do mraka (i izgleda skuplje nego što jeste)
14:14
|
0
Vidi sve
Ljudi su frapirani kako izgleda kad se ne sredi: Procurile šok fotke Džej Lo bez filera i svet je u neverici