12:41 Porodica Upoznala sam ga na internetu i doživela horor: Ono što mi se desilo na trećem sastanku, nikome ne bih poželela
12:30 Ispovesti Mislila da je upoznala pravog, a usledio je šok: Dobila je poruku na Fejsbuku od drugarice koju nije videla 20 godina!
20:05 Ispovesti Na ulici saznala da je muž vara, slomio joj srce naočigled prolaznika: Za 2 minuta je uspeo da uništi 8 godina ljubavi
10:26 Ispovesti Zaključao je vrata, sakrio ključeve i nepomično sedeo na krevetu: Ivana je jedva pobegla sa prvog dejta, izvukla se za dlaku
15:18 Ispovesti Platio 5 dolara da bi joj poslao poruku, svi se obrušili na influenserku? Zorana Jovanović proznala da je dečka upoznala na aplikaciji "za poznate"
14:09 Poznati "Mislili su da mi je profil lažan": Poznatoj glumici blokirali profil na aplikaciji za upoznavanje
11:40 Ispovesti Tinder upoznavanje, da ili ne? Srpkinja napravila profil iz dosade, a njena urnebesna iskustva su zapalila društvene mreže
20:23 Ispovesti Upoznali su se preko aplikacije i izašli na piće: Onda joj je nepoznat dečko porukom na papiru možda spasio život
20:00 Ispovesti Oprez devojke, pojavio se prevarant na aplikaciji za upoznavanje: Zavodi žene i uzima im hiljade, preti mu zatvor zbog greške u koracima
21:10 Ispovesti Gde u današnje vreme UPOZNATI PARTNERA? U Srbiji se pitaju koje je to NAJBOLJE MESTO, a jedan odgovor nas je NASMEJAO do suza
10:47 Dom i saveti Da li koristite neku aplikaciju za UPOZNAVANJE? Ovo obavezno morate da uradite pre PRVOG sastanka, može vam sačuvati glavu na ramenima
11:17 Ispovesti Večera, PRENOĆIŠTE i poklon od 500 EVRA? Sve više devojaka pristaje na ovu PONUDU, a evo šta im se traži zauzvrat
21:38 Dom i saveti Popite ovaj napitak pred spavanje: Mešavina dve namirnice koju zovu “noćni ubrzivač metabolizma” pokreće topljenje sala i smiruje telo
21:08 Dom i saveti Komšije će zanemeti: Evo kako da jelku okitite kao iz luksuznog časopisa, trikovi koji prave razliku
20:45 Dom i saveti "Ako ne večerate, telo će se osvetiti": Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana
20:22 Ispovesti Čuvala sam unuke godinama, a onda me je ćerka oterala s kućnog praga: "Čim sam se uhvatila za kvaku, stavila je ruku da ne uđem"
19:54 Horoskop Dnevni horoskop za 5. decembar: Rakovi, čuvajte se prevare, Strelčevi, izbegavajte sukobe, Jarčevi, pazite na šta trošite novac