Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : padanje

žena
22:30 Porodica

Šta znači kada sanjate da PADATE? Ovakvi SNOVI imaju čudnu simboliku, ali smislenu

ZA DLAKU SE IZVUKLA Preživela pad sa visine od preko 4.000 metara, kada vidite kojom BRZINOM je išla ka zemlji, ŠOKIRAĆETE SE!
20:30 Ispovesti

ZA DLAKU SE IZVUKLA Preživela pad sa visine od preko 4.000 metara, kada vidite kojom BRZINOM je išla ka zemlji, ŠOKIRAĆETE SE!

most-read

Najčitanije

frojd
14:45 Porodica

Frojd je tvrdio da samo jedna osobina odaje lošeg čoveka: Čim je primetite, znaćete s kakvim ljudima imate posla

Shutterstock
11:14 Ispovesti

Bili smo najlepši par u bivšoj Jugoslaviji: Posle 40 godina javila sam mu se na Fejsu, zanemela sam zbog njegovog odgovora

baka
10:57 Porodica

Mira za 10 dana u Grčkoj potroši samo 100 evra: "Godinama tako letujem i nikada nisam potrošila ni dinar više"

deda i unuka
12:09 Porodica

On je deda godine: Zamolila je tatu da joj pričuva dete, a on je uradio nešto što nikome u Srbiji nikad nije palo na pamet

cipele
15:37 Lepota i Moda

Ma kakve baletanke, ovog leta svi žele venecijanke: Najtraženije cipele sezone, žene u Srbiji se takmiče koja će pre da ih kupi

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

Shutterstock
21:01 Dom i saveti

Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija

Shutterstock
18:59 Dom i saveti

Ne terajte ose rukama: Momentalno ćete zažaliti, evo kako da se najbolje odbranite od napasti

žena
17:00 Dom i saveti

Da li ste nekada stavili lovor u veš mašinu? Žene se kunu da je to jedan od najboljih kućnih trikova!

salata
16:35 Dom i saveti

Svi ovo stavljaju u salatu, a zapravo je uništava: Poznata kuvarica otkriva koje povrće nikada ne ide u činiju!

Shutterstock/Fire-n
16:12 Dom i saveti

I ono crnilo, i žutilo, ma sve skida kao od šale: Nije soda bikarbona, ni sirće, a čisti wc šolju bolje od oba

watch-icon

Preporučujemo

Printscreen/Youtube/Katy Perry
22:00 Horoskop

Sreća vam kuca na vrata: Ova 3 znaka će u četvrtak, 14. avgusta dobiti neviđene ponude, oslobađaju se tereta

spavanje
21:33 Zdravlje

Ima da spavate kao beba: Ova namirnica ne samo da se uspešno bori protiv nesanice, već je i prste da poližeš

Shutterstock
21:01 Dom i saveti

Veš ima buđav miris? Operite ga u mašini i dodajte jednu šolju ove tečnosti, radi kao magija

Printscreen/Youtube/Two and a Half Men
20:28 Poznati

Vodio je buran život: Glumac koga zna cela Srbija otkriva kroz šta je sve prošao, dve stvari su ga zamalo uništile

Printscreen/Youtube/Binge Society
20:00 Porodica

Reci mi da sam lepa: Evo u kom uzrastu devojčice postaju opsednute fizičkim izgledom, ranije nego što mislite

Printscreen/Youtube/TV Promos
19:31 Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak, 14. avgust: Strelci će da uživaju, Vodolijama stižu neočekivane prilike

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.