16:07 Dom i saveti Znate li koja je razlika između srpske i turske kafe? U kuvaru iz 1967. sve jasno piše, Turci u džezvu prvo dodaju ovo
14:03 Lepota i Moda Ključne razlike između CC, BB i DD kreme: Niko ne zna za šta je koja, evo na šta treba da obratite pažnju
13:19 Porodica Kako da razlikujete dobrog od lošeg čoveka? Nije važno ni šta radi, ni šta govori, samo jedna stvar ga odaje
14:00 Ispovesti Ona ima 68, a njen dečko 28 godina: "Nismo se videli još uvek uživo, ali volimo se, šaljem mu novac i poklone"
22:33 Ispovesti "Svi su ŠOKIRANI": Mlada MAMA pokazala BLIZANCE, ljudi uvek postavljaju JEDNO pitanje kada ih vide
13:20 Porodica Većina Srba ovo meša: Da li znate da postoji razlika između PROSIDBE i VERIDBE, a evo i koje je, RODITELJIMA je veoma značajna!
20:20 Porodica Da li ste znate koja je razlika između PROSIDBE i VERIDBE? Stari OBIČAJ koji danas nema toliko jaku SIMOLIKU kao nekad
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!