13:01 Poznati Optužili je da je lažna humanitarka i da se rasipala novcem: Onda su se umešali i advokati i skandal je dobio novi obrt
16:29 Porodica Osvojili su 115 miliona na LUTRIJI: Ono što su uradili sa NOVCEM izaziva divljenje i poštovanje!
19:03 Porodica Ovog Uskrsa svi pričaju o Tamari iz Vranja: Sve što ima daje najsiromašnijima, a njen motiv će vas rasplakati!
21:55 Horoskop Kako pun mesec u Devici deluje na vaš podznak? Slede otkrivanja tajni, preokreti i iznenađenja, nekima u ljubavi, drugima na poslu
21:29 Zdravlje Uveče sam stavila bademe u vodu: Sutradan sam ih je pojela i rešila problem koji me muči godinama
21:03 Lepota i Moda Nisu u trendu ni crne, ni bele: Patike u ovoj boji su hit proleća, a savršeno idu čak i uz suknje i haljine
20:37 Horoskop Najbolji ljudi se rađaju u 3 znaka horoskopa: Srce im je veliko kao kuća, nesebično pomažu drugima!
20:12 Zdravlje Za bolje varenje i manji apetit: Nutricionista preporučuje 2 dodatka ishrani za zdravlje creva
19:46 Ispovesti Radnica na kruzeru zapanjila 8 miliona ljudi: „Kad čujete tajne koje se kriju na brodu, nikada se više nećete ukrcati!“