Alo!
NajŽena
Naslovna Lepota i Moda Zdravlje Porodica Ispovesti Poznati Dom i saveti Horoskop Trpeza

Tema : fejsbuk

uhođenje
17:49 Ispovesti

Sara je bila žrtva manijaka na Fejsbuku: "Dobila sam jezivu poruku, a onda je pravi pakao tek počeo"

"Mora hitno da ode": Mama prodaje sedmomesečnog sina na Fejsbuku i svi smo zanemeli od šoka
21:12 Porodica

"Mora hitno da ode": Mama prodaje sedmomesečnog sina na Fejsbuku i svi smo zanemeli od šoka

žurka
20:50 Porodica

DA LI BISTE MU POVEROVALE? Žena preko Fejsbuka uhvatila muža u prevari, a njegovim izgovorima nije bilo kraja

"Ne treba iz pete brzine u rikverc": Muškarci priznali šta nikako ne mogu da objasne ŽENAMA, a mi smo se i smejale i šizele od odgovora
13:50 Ispovesti

"Ne treba iz pete brzine u rikverc": Muškarci priznali šta nikako ne mogu da objasne ŽENAMA, a mi smo se i smejale i šizele od odgovora

MREŽE GORE zbog ove fotografije: Kada su saznali zašto NEMA GOSTIJU za stolom, ljudi nisu mogli da se načude, a bilo je i SUZA
13:00 Ispovesti

MREŽE GORE zbog ove fotografije: Kada su saznali zašto NEMA GOSTIJU za stolom, ljudi nisu mogli da se načude, a bilo je i SUZA

Srbin OBJAVIO upozoravajuću FOTOGRAFIJU: "Kupio sam KAJMAK, a kad sam otvorio pakovanje, život mi se ZGADIO"
18:37 Ispovesti

Srbin OBJAVIO upozoravajuću FOTOGRAFIJU: "Kupio sam KAJMAK, a kad sam otvorio pakovanje, život mi se ZGADIO"

STRUČNJACI ZA DRUŠTVENE MREŽE su sigurni: OVIH SEDAM stvari treba ODMAH da uklonite sa svog "FACEBOOK" naloga!
17:45 Porodica

STRUČNJACI ZA DRUŠTVENE MREŽE su sigurni: OVIH SEDAM stvari treba ODMAH da uklonite sa svog "FACEBOOK" naloga!

Evo zašto su "komšije" na parkingu DRSKOM vozaču ostavile cedulju sa MUDRIM SAVETOM I KONDOMOM
21:46 Dom i saveti

Evo zašto su "komšije" na parkingu DRSKOM vozaču ostavile cedulju sa MUDRIM SAVETOM I KONDOMOM

Isplivala strogo čuvana tajna: Fejsbuk MENJA IME, a ovo je NOVI NAZIV?!
08:45 Dom i saveti

Isplivala strogo čuvana tajna: Fejsbuk MENJA IME, a ovo je NOVI NAZIV?!

"Umorila sam se od SVEGA": Kada joj je pala klapa oglasila se preko RAZGLASA i iskreno OPSOVALA, a onda je nastao HAOS
13:14 Ispovesti

"Umorila sam se od SVEGA": Kada joj je pala klapa oglasila se preko RAZGLASA i iskreno OPSOVALA, a onda je nastao HAOS

Prijavite se i zaradite  250.000 dinara: Detox na 25 dana, obrišite aplikacije i obogatite se
16:36 Porodica

Prijavite se i zaradite 250.000 dinara: Detox na 25 dana, obrišite aplikacije i obogatite se

Od igračke do plačke: Zbog "zabavnog" DNK testa otkrili su da je došlo do ozbiljne GREŠKE još pre 12 GODINA
10:09 Porodica

Od igračke do plačke: Zbog "zabavnog" DNK testa otkrili su da je došlo do ozbiljne GREŠKE još pre 12 GODINA

most-read

Najčitanije

smokva
12:40 Dom i saveti

Nije samo orah u pitanju: Naši stari nikad nisu sadili smokvu blizu kuće, evo i zbog čega

Printscreen/RTS
12:07 Zdravlje

Poznati srpski kardiolog tvrdi: Od 220 oduzmite broj svojih godina i znaćete kakvo vam je srce

marija
18:41 Dom i saveti

Čime se greju u gradu gde je 71 stepen ispod nule? Marija je objasnila da koriste dve opcije kako bi im kuće bile tople

jaja
09:52 Dom i saveti

Zbog jedne sitnice jaja pucaju: Dodajte ovu namirnicu u vodu i biće savršena za farbanje i ljuštenje

uskršnja jaja
08:30 Dom i saveti

Ovako ćete dobiti vatreno crvenu boju: Potrebne su vam samo 2 namirnice za ovakva uskršnja jaja

Pogledaj sve vesti

Dom i saveti

limunova kora
21:40 Dom i saveti

Stavite limunovu koru pored prozora i gledajte šta će se desiti: Rešićete se ogromne muke!

peškiri
21:11 Dom i saveti

Peškiri kao novi za samo 300 dinara: Sipajte ova 2 sastojka u mašinu i biće mekani poput pahulja

hotel
18:16 Dom i saveti

Leglo zaraze u hotelskoj sobi: Sobarica otkrila da je ovaj uređaj prljaviji čak i od WC šolje!

pirinač
17:02 Dom i saveti

Martin pirinač je savršen: Nikada se ne lepi jer koristi vrlo jednostavnu metodu, uspeva i početnicama u kuvanju

mašina
15:29 Dom i saveti

Kamenac u mašini za sudove vuče mnogo struje: Samo ubacite ovo unutra i biće kao nova!

watch-icon

Preporučujemo

Sijera
22:06 Poznati

E, ovo je baš bilo neprijatno za gledanje! Pevačica morala rukama da "spašava" grudi da ne ispadnu iz korseta u kom je jedva disala!

limunova kora
21:40 Dom i saveti

Stavite limunovu koru pored prozora i gledajte šta će se desiti: Rešićete se ogromne muke!

peškiri
21:11 Dom i saveti

Peškiri kao novi za samo 300 dinara: Sipajte ova 2 sastojka u mašinu i biće mekani poput pahulja

Britni i Džastin
20:42 Poznati

Slavna pevačica prevarila ceo svet: "Predstavljali su me kao večitu devicu, a zapravo..."

horoskop
20:13 Horoskop

Astro znaci koji će procvetati posle 50. rođendana: Novac, ljubav i sreća će ih pratiti na svakom koraku

Kajli Minog
19:44 Poznati

Muzička diva (56) u lateksu od glave do pete: Na fenomenalnoj figuri zavide joj i 20-godišnjakinje

Pogledaj sve vesti
O nama Marketing Advertising Impresum Uslovi Korišćenja
© ALO! 2021. Sva prava su zadržana.