17:25 Poznati Isplivao snimak krštenja dece Novaka Đokovića: Evo ko je bio kum Stefanu, a ko maloj Tari
18:28 Ispovesti Odbila je da krsti dete najboljoj drugarici: Kad čujete šta je razlog, možda ćete je i razumeti
15:01 Porodica Staro srpsko ime vraća se iz zaborava: Veruje se da će onog ko ga nosi pratiti uspeh celog života
11:21 Ispovesti Odbila je da krsti dete najboljoj drugarici: Kad čujete šta je razlog, možda ćete je i razumeti
21:30 Poznati Evo kako je Dijana Đoković promenila veru i krstila se: "Mislila sam da će mi Srđan dati ime Srbijanka jer moje nije bilo pravoslavno"
13:40 Porodica Ove OSOBE nikako ne mogu da vam budu KUMOVI: Stari OBIČAJI nalažu da morate obratiti PAŽNJU na izbor
18:00 Dom i saveti Vernici Srbi prave KARDINALNE greške: Ovih 10 običaja se kose sa pravoslavljem, NE RADITE TO!
14:40 Porodica Ovi OBIČAJI i verovanja vezuju se za KRŠTENJE DETETA: Ako JEDNU stvar radite na OVAJ NAČIN, činite veliki GREH
21:20 Porodica Odbio je da krsti dete NAJBOLJEM PRIJATELJU: Kad čujete šta je RAZLOG, neće vam biti SVEJEDNO
11:02 Poznati Roditelji VERNICI, a deca nekrštena: Dijana Đoković otkrila zašto Jelena i Novak nisu krstili Stefana i Taru
08:00 Porodica NEVAŽEĆE KRŠTENJE Sveštenik dao ostavku nakon što su otkrili da 26 godina pogrešno izgovara MOLITVU!
21:31 Dom i saveti Spremaju je odavnina, ali ovako apsolutno niko u Srbiji: Profesionalni kuvari ovo dodaju u pileću supu, ukusom će raspametiti sve
20:59 Poznati Ova poznata dama je zaova Snežane Đurišić: Za divno čudo, one se od početka odlično slažu, svi detalji isplivali
20:27 Zdravlje Načelnik Klinike za neurologiju VMA upozorio na "truljenje mozga": Doktor Ranko Raičević zabrinut zbog stanja koje sve više pogađa
20:00 Zdravlje Istopila se, mršavija nego kada se prvi put pojavila na malim ekranima: Uz pomoć čega je je Goca Tržan uspela da izgubi kilograme?
19:25 Horoskop Dnevni horoskop za ponedeljak, 23. decembar: Nagli preokreti mogu narušiti mir jednom znaku, Ovnovi imaju važan zadatak
18:59 Poznati Ušao joj je u prikolicu dok nije bila obučena i ispitivao o intimnim stvarima: Blejk Lajvli tuži kolegu, tvrdi da svesno želi da joj unušti život