21:00 Horoskop I novac i ljubav i karijera, ma sve: Samo ovaj znak će nenormalno cvetati do kraja 2025. godine, sve će im ići od ruke, pravi srećnici
14:00 Porodica Šta ste prvo videli na slici, ZEBRU ili LAVA? Ovaj TEST otkriva vašu pravu stranu LIČNOSTI, bez greške!
21:00 Horoskop Astrološkinja Nena OTKRIVA šta će se dešavati od 22. JULA: Sunce u znaku LAVA donosi TOTALNI PREOKRET, jedan znak je posebno NA UDARU
19:30 Horoskop Indijski HOROSKOP predviđa veliko BOGATSTVO: Ova TRI horoskopska znaka čeka ogroman USPEH do kraja godine!
08:00 Horoskop Dnevni horoskop za PETAK 29. april: Rakovi imaju ozbiljan PROBLEM na poslu, Škorpijama sledi bitna VEST iz inostranstva
21:00 Horoskop Na IZNENAĐENJE mnogih: Astrolozi tvrde da je OVAJ horoskopski znak NAJLOŠIJI u krevetu
18:22 Horoskop NERVIRAJU sve oko sebe i uvek moraju da budu u CENTRU PAŽNJE: Čik pogodite o kom horoskopskom ZNAKU se radi
15:01 Ispovesti Zaveo me je moj 30 godina mlađi majstor! Probudio je u meni vulkan strasti koji ni u braku nisam osetila!
13:34 Lepota i Moda Japanke sa 60 deluju kao da imaju 30: Ovih 5 tajni kriju od turista - a nećete verovati šta piju umesto kafe!
13:06 Poznati Zarađivala milione, pa "pala" zbog džempera: Glumica je bila globalna sprdnja - a onda je usledio drugi šok!
12:36 Dom i saveti Krofne vam nikada više neće biti masne: Pekari dodaju samo 1 sastojak i budu šupljikave, meke i preukusne!