Adel najavila da se povlači iz sveta muzike, pa otkrila svoje novo zanimanje: Evo čime će se baviti slavna pevačica

Tatjana Badarević Vesti 10.09.2024 19:52 0

Pevačicu nakon koncerata u Minhenu čekaju nastupi u Las Vegasu, a onda planira se bavi drugim kreativnim stvarima.

Adel

Shutterstock

 

Pevačica Adel nedavno je šokirala obožavatelje nakon što je objavila da će uzeti "neverovatno dugu" pauzu od muzike. Početkom septembra je završila sa svojim koncertima u Minhenu, a ostaju joj  koncerti u Las Vegasu, nakon kojih ne planira da se bavi muzikom neko vreme. Međutim, pevačica ima velike planove za svoju karijeru u budućnosti, koji nisu povezani sa muzikom.

Kako prenosi Daily Mail, Adel bi mogla da počne da se bavi glumom. "Adel više od godinu dana pohađa intenzivne časove glume od vrhunskog holivudskog trenera. Kada se posveti nečemu, tome da 100 posto sebe", rekao je izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Izvor tvrdi i da je Adel svom timu rekla da prošire novost velikim filmskim studijima i producentima o tome da je spremna za veliku promenu u karijeri. Navodno su već u toku i razgovori o potencijalnim projektima za nju.

"Jedan holivudski izvor koji je na visokoj poziciji joj je savetovao da, ako već nije, krene na kurs dijalekta jer će joj njen prirodni, cockney naglasak ograničiti uloge", ispričao je. Drugi je izvor dodao da će se Adel vremenom vratiti pevanju te da će za to svi saznati na vreme. Navodno se priča i da bi njen veliki povratak na scenu mogao biti tokom Super Boula.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Adel je ranije govorila o tome da bi volela da se bavi glumom. Prošle godine je rekla kako želi da se "probije" u Holivudu, a otkrila je i da postoji jedan film na kojem bi volela da radi. Za isti film još uvek ne postoji ni scenario jer, kako je ona rekla, scenarista nije "mentalno spreman" za to. Rekla je i kako su joj nudili uloge u biografskim filmovima o nekim pevačima, ali da joj je to uvek bilo "očigledno".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

U julu je rekla kako se, nakon koncerata u Minhenu i Las Vegasu, želi da se fokusira na svoju porodicu te na "druge kreativne stvari". "Nemam u planu nikakvu novu muziku. Želim veliki odmor nakon ovog i mislim da želim da radim neke druge kreativne stvari. Samo na kratko", ispričala je.

Kako prenosi strani izvori, pevačica planira da se vrati u Ujedinjeno Kraljevstvo gde već ima stan u Londonu.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading