Dok se Čarls bori sa rakom, Kamila "cvrkuće" sa bivšim mužem: Šok fotke jasno pokazale koliko su bliski

Tatjana Badarević Vesti 07.09.2024 12:01 0

Iza njih je burna prošlost, a tokom braka su varali jedno drugo.

Kamila

Profimedia

 

Kraljica Kamila je ovog četvrtka snimljena u društvu bivšeg supruga Endrua Parkera Boulsa na promociji knjige njihovog sina Toma Parkera Boulsa "Kuvanje i kruna: kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa III". Kamila i penzionisani oficir došli su da podrže sina, a društvo su im pravili ćerka Laura Lopez (46), Kamilina sestra Anabel Eliot (75) i Endruova rođaka Luisa, kako piše People.

Bivši par u braku je proveo 22 godine, no sada su pokazali da su nakon svega ipak ostali u korektnim odnosima, a paparaci su ih snimili dok su neobavezno čavrljali.

Kamila

Profimedia

 

 

Kamila i Endru bili su u braku od 1973. do 1995., a rastali su se nakon što je Čarls, u to vreme princ, priznao aferu sa Kamilom. Ipak, kraljica i njen bivši suprug varali su jedno drugo, a ono što je još zanimljivije je da su znali za međusobne izlaske i to im nije smetalo, niti su razmišljali o razvodu. Stvari su se promenile kad je afera postala javna.

U to vreme, Endru se viđao sa Rozmari Pitmen, s kojom se oženio. Preminula je 2010. godine, a na sahrani je bila i Kamila. Podsećamo, javnost je ovu aferu zamerila Kamili zbog princeze Dajane, koja je poginula u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997.

Kamila

Profimedia

 

 

"Bilo nas je troje u braku pa je bila mala gužva", rekla je princeza 1995. u intervjuu. Dajana i Čarls su se razveli 1996. i javnost je opravdano stala na njenu stranu te i danas mnogi ne mogu da prežale njenu smrt.

Princ se 9. aprila 2005. oženio Kamilom, a sada se godišnjica njihovog braka poklapa sa smrću njegovog oca, princa Filipa koji je preminuo na taj dan 2021.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading