Jedva zalečio povrede, a sada zbog teške infekcije završio u bolnici: Slavni muzičar slabije vidi na jedno oko, ali se oporavlja

Nedeljko Tišanović Vesti 04.09.2024 15:05 0

Krenulo mu sve nizbrdo...

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Legendarni muzičar Elton Džon obratio se obožavaocima na Instagramu i otkrio da se tokom leta borio sa ozbiljnom infekcijom oka.

Tokom leta sam se borio sa teškom infekcijom oka zbog koje, nažalost, imam ograničen vid na jednom oku. Oporavljam se, ali je proces veoma spor i biće potrebno neko vreme da mi se vid potpuno vrati u zahvaćeno oko — napisao je Elton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn)

U svojoj objavi, muzičar je zahvalio „izvanrednom timu lekara i medicinskih sestara“, kao i svojoj porodici—suprugu Dejvidu Furšinu i deci Zahariju i Elajdži—koji su se brinuli o njemu tokom poslednjih nekoliko nedelja.

Muzičar se u tajnosti oporavljao kod kuće, i kako kaže, optimističan je da će se potpuno oporaviti s vremenom.

Njegova objava izazvala je brojne reakcije među obožavaocima, kao i kod poznatih ličnosti. Donatela Versaće je napisala:

Šaljem ti puno ljubavi, Eltone. Želim ti brz oporavak. Volim te — dok su mu brz oporavak poželele i legendarna manekenka Linda Evangelista.

Elton je prošle godine imao zdravstvenih problema nakon što je pao u svojoj vili u Nici. Zbog toga je kratko bio u bolnici, što je potvrđen glasnogovornik.

Možemo potvrditi da je, nakon jučerašnjeg pada u njegovom domu u Južnoj Francuskoj, Elton posetio lokalnu bolnicu kao meru opreza. Nakon pregleda, pušten je odmah ovo jutro i sada je ponovo kod kuće — rekao je tada.

Muzičar se u tajnosti borio i sa rakom prostate i prošao kroz operaciju 2017. godine.

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading