Svetske face padale pred njenom lepotom, Džonija Depa zasenila: Kako danas izgleda bivša srpska misica, i dalje prelepa

Nedeljko Tišanović Vesti 03.09.2024 14:28 0

Potpuno promenila karijeru i odselila se u Kan...

Shutterstock/Natalia Bostan

Shutterstock/Natalia Bostan

Jelena Mandić postala je poznata 2004. godine kada je osvojila titulu prve pratilje na izboru za Mis Srbije i Crne Gore. Njen uspeh na ovom takmičenju otvorio je vrata međunarodnim prilikama, pa je 2005. godine učestvovala na izboru za Mis Univerzuma u Bangkoku.

Nakon što je svojom lepotom očarala ne samo Srbiju već i šire, Jelena je nastavila svoje obrazovanje. Magistrirala je na Fakultetu Megatrend, na odseku za turizam. Njeno akademsko usavršavanje nije se tu završilo. Dobila je stipendiju za postdiplomske studije na Univerzitetu Ceram u Francuskoj, što je rezultiralo njenim preseljenjem u Kan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mandic (@urijell)

 

Danas Jelena živi u luksuznom domu na Azurnoj obali, sa prelepim pogledom na more. U međuvremenu je napravila značajne promene u svojoj karijeri – postala je agent za nekretnine i bavi se dizajnom nakita.

U svom slobodnom vremenu, Jelena se često pojavljuje na prestižnim događajima, poput filmskog festivala u Kanu, gde je poznata po svom društvu svetskih poznatih ličnosti i glamuroznom izgledu.

U početku mi je bilo vrlo teško. Prvi put u životu sam bila odvojena od porodice, prijatelja. Francuski nikada nisam učila a studirala sam na međunarodnom univerzitetu u Sofiji na enegleskom jeziku — rekla je svojevremeno za medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Mandic (@urijell)

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading