Čim je bivša otišla, doleteo sa sadašnjom, šepuri se po Veneciji: Bred Pit došao na Mostru sa izabranicom, ovaj potez niko nije očekivao

Nedeljko Tišanović Vesti 01.09.2024 21:56 0

Pojavio se sa novom devojkom.

Profimedia

Profimedia

Brad Pit stigao je sa svojom devojkom Ines de Ramon u Veneciju u subotu, nakon što je njegova bivša supruga Anđelina Džoli napustila Italiju.

Pit će na filmskom festivalu u Veneciji imati premijeru filma "Wolfs" u kojem glumi zajedno sa prijateljem Džordžom Klunijem.

Po dolasku u Veneciju, bio je u izvanrednom raspoloženju uz 26 godina mlađu Ines, koja je nosila jednostavnu belu majicu i lepršavu bež suknju uz visoke potpetice. Brad je takođe bio obulen u belo, sa bež lakiranim cipelama.

Kasnije te večeri, Kluni i Pit uživali su u romantičnoj noći sa svojim partnerkama Amal Kluni i Ines de Ramon.

Fotografi su ih snimili u vožnji taksijem u Veneciji kojim su se dovezli u restoran gde su imali zajedničku večeru.

 

Bradova bivša supruga Angelina Jolie bila je na venecijanskom festivalu sa filmom "Maria", a organizatori su se potrudili da se rasporedi ne poklope.

— Anđelina će biti prvog dana, u četvrtak 29. avgusta, a odmah nakon toga će otići s redateljem filma "Maria", Pablom Larainom, na Telluride Film Festival u Koloradu, a Bred će stići u subotu u Veneciju. Nema šanse da im se putevi isprepliću — rekao je umetnički direktor Alberto Barbera.

Inače, iako glumica javno ne priznaje novu vezu, njen boravak u Veneciji je pokrenuo glasine da je ponovo u ljubavnoj vezi, ovog puta sa britanskim reperom i političkim aktivistom Akaluom, prenosi Daily Mail. Par je viđen kako napušta hotel tokom Venecijanskog filmskog festivala, a neki tvrde da romansa traje već više od godinu dana.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading