En Hatavej ne krije bubuljice: Oduševila svet selfijem bez trunke šminke, a njen opis je zasmejao internet

Vesti 31.08.2024 11:30 0

Hatavej, koja je zaradila Oskara za ulogu u mjuziklu ,,Jadnici", je uklopila flastere za bubuljice sa kapom od teksasa i naočarama za sunce

En Hatavej

Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Čak i dobitnici Oskara nose flastere za bubuljice!

En Hatavej je u petak, 30. avgusta, podelila selfi na svom Instagram profilu. Na fotografiji slikanoj u automobilu, glumica je nosila dva flastera u obliku zvezde.

„Zvezde, one su kao mi“, našalila se glumica (41) u opisu.

Hatavej, koja je zaradila Oskara za ulogu u mjuziklu ,,Jadnici", je uklopila flastere za bubuljice sa kapom od teksasa i naočarama za sunce.

 

 

Jedan od njenih skoro 35 miliona pratilaca na Instagramu odgovorio je na njen selfi sa bubuljicama koristeći format „skromnog“ trenda, prenosi People.

„Vidite kako ona koristi flaster za bubuljice sa zvezdama umesto da iscedi bubuljice? Veoma skromno, veoma pažljivo, veoma slatko”, napisao je fan u odeljku za komentare.

Selfi takođe podseća na scenu iz Hatavejinog filma ,,Princezini dnevnici" iz 2001, u kojem njen lik Mia Termopolis skida traku za lice kako je deček ne bi video sa njom.

Podsećamo, En je sredinom avgusta primećena u Njujorku u belom autfitu koji se sastojao od bele majice i bele midi suknje. Pored sebe je vukla prtljag, a u ruci je nosila knjigu i šešir.

Midi suknja je pametna opcija kada želite da vam noge budu slobodne. Ovaj komad obožavaju i Sara Džesika Parker, Riz Viterspun i Dženifer Aniston

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading