KRALJ ČARLS NIJE HARIJEV OTAC!? Skandal potresa kraljevsku porodicu - Isplivala fotka koja je napravila potres na dvoru

Slobodanka Ćorić Vesti 29.08.2024 14:17 0

Dugo kruže šuškanja u koja pojedini veruju i koja se koncentrišu na trač da Čarls nije pravi Harijev otac

princ hari

Profimedia

Iako se godinama piše o tome ko je "pravi otac" princa Harija, fotografija stara skoro 70 godina otkriva istinu!

Kada je u pitanju britanska kraljevska porodica, njihovi zamršeni i kompleksni odnosi oduvek intrigiraju javnost, toliko da je serija "Kruna" nastala inspirisana članovima ove porodice, a nije tajna da princ Hari i njegov otac kralj Čarls III već godinama nisu u sjajnim odnosima.

Međutim, dugo kruže šuškanja u koja pojedini veruju i koja se koncentrišu na trač da Čarls nije pravi Harijev otac.

Decenijama već britanska i svetska javnost upoređuje fotografije majora Džejmsa Hjuita, s kojim je princeza Dajana bila u petogodišnjoj vezi tokom osamdesetih godina i braka s princem Čarlsom, a za mnoge nema dileme da je zapravo ovaj oficir otac princa Harija.

Iako prema nekim fotografijama zaista izgleda da Hari liči na majora Hjuita, on je sam odsečno istakao davno da je stupio u vezu s Dajanom kad je Hari već bio rođen.

Ipak, premda ne liči na Čarlsa, Hari liči na — njegovog oca. Mnogi nikada nisu primetili koliko zapravo princ Hari liči na princa Filipa, svog dedu po ocu, a stare fotografije pokazuju da je Hari isti svoj deda Filip.

U pitanju je, konkretno, fotografija koja je nastala 1957. godine, i to za potrebe naslovnice magazina "Paris Match". Na svom Instagramu ju je objavio autor knjige o kraljevskoj porodici, Kris Džekson, a preneo je "Glossy".

Kada je nastala ova fotografija, princ Filip je imao 36 godina, dok je Hari sada tri godine stariji. Kada se uporede fotografije dvojice prinčeva u uniformama, jasno je da je Hari prava dedina kopija!

"Sad svi znamo kako će Hari izgledati za 50 godina," glasi jedan od mnogobrojnih komentara.

@alo_portal Da li biste podigli kredit samo da vas našminka Stefan Subotić? #alo #alodnevnenovine #alonovine #foryou #fypシ #viraltiktok #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal
Komentari (0)
Loading