U bolničkoj postelji imala je samo jednu želju, nije joj se ispunila: Tragična smrt sestre Maraje Keri cepa dušu

Nedeljko Tišanović Vesti 28.08.2024 18:08 0

Zaista tragično...

Profimedia

Profimedia

Maraja Keri je saopštila da su njena majka Patriša i sestra Alison preminule istog dana tokom prethodnog vikenda. Muzička diva je imala turbulentan odnos sa svim članovima porodice, što je detaljno opisala u svojim memoarima iz 2020. godine. Odnos sa sestrom Alison bio je posebno buran, ispunjen bolom i izdajom.

Iako je Maraja bila svesna da je njena sestra na samrti, nikada nije kontaktirala da proveri njeno stanje, tvrdi Dejvid Bejker, Alisonin prijatelj i opunomoćenik za zdravstvenu zaštitu. On je za "Daily Mail" otkrio da su članovi porodice Keri znali da je Alison bila na palijativnoj nezi u svom stanu u malom gradu Koksaki u Njujorku. Dodao je da se 63-godišnja Alison do samog kraja, dok je bila na samrtnoj postelji, nadala da će moći da popravi narušeni odnos sa svojom mlađom sestrom Marajom i mlađim bratom Morganom Kerijem.

Alison je bila povređena načinom na koji su se prema njoj ophodili njena majka i Maraja, ali je uvek imala pomešana osećanja prema svojoj majci. Ali, znam da je njena poslednja želja bila da bar jednom pre smrti razgovara sa Marajom — rekao je Bejker.

Iako slavna pevačica Maraja Keri nije posetila svoju sestru Alison na samrti, Alison je pred smrt bar imala posetu od svoje četvoro dece.

Maraja je u svojim memoarima otvoreno govorila o otuđenosti od svoje starije sestre, koja je bila HIV pozitivna i godinama se borila sa zavisnošću od narkotika. Nazivajući je "bivšom sestrom", Maraja je napisala da je bilo "emocionalno i fizički sigurnije" za nju da nema nikakav kontakt sa Alison.

Kada sam imala 12 godina, moja sestra me je drogirala valijumom, ponudila mi nokat pun kokaina i pokušala da me proda makrou. Nešto u meni je zarobilo svu tu traumu. Zato često kažem: "Večno imam 12 godina". Još uvek se borim u sebi sa tim periodom — napisala je Maraja, dodajući da je donela odluku da izbaci Alison iz života kako je više ne bi "onemogućavala".

Ipak, otuđenje od sestre za samu Alison bilo je izuzetno bolno, tvrdi Bejker.

Pogodilo je to što je Maraja Alison nazvala svojom bivšom sestrom. Nekada je čuvala njenu decu i brinula se o Maraji. Kada je sve izašlo na videlo, nije mogla da veruje da je Maraja to uradila, jer njih dve već nisu razgovarale, a onda je zadala dodatan udarac dok je Alison već bila na dnu — ispričao je.

 

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading