Bila je njegova prva supruga, pa se sve tragično završilo: Bivša žena Bore Čorbe izvršila samoubistvo, evo šta se desilo pred nemili događaj

Nedeljko Tišanović Vesti 25.08.2024 19:56 0

Ledi se krv u žilama...

ATA Images

ATA Images

Pre tačno sedamnaest godina, 23. marta 2007. godine, bivša supruga Bore Đorđevića, Dragana Đorđević, pronađena je mrtva u njihovom zajedničkom stanu. Prema izveštajima iz tog vremena, Dragana je popila veliku količinu alkohola i antidepresiva, što je dovelo do tragičnog ishoda.

Iako su svi, uključujući prijatelje, komšije, radnike Hitne pomoći i policiju, znali da je Dragana imala brojne probleme, njena smrt je proglašena prirodnom. O samoubistvu se nije govorilo zvanično, ali komšije su nastavile da iznose svoja viđenja.

Jedna od komšinica otkrila je manje poznate detalje o događajima iz noći pre njenog smrti, što dodatno komplikuje okolnosti ovog tragičnog incidenta.

Sedela sam do kasno u dnevnoj sobi i gledala televizor, kada sam čula da je nešto jako lupilo. Utišala sam televizor i shvatila da je neko svom silinom zalupio vrata mojih prvih komšija Đorđevića. To me je začudilo jer je bilo 4 sata ujutru, a iz njihovog stana nikada se nije čula galama. Pošto iznad vrata imam kameru, odmah sam pogledala šta se dešava. Videla sam kako Boris vezuje pertlu, a Dragana nervozno mota nešto po rukama, a onda iz torbe vadi cigaretu. Posle toga su negde otišli — ispričala je ona, prenosi Story.

Jednom prilikom smo se srele u liftu i Dragana me pitala da li znam da se razvodi, na šta sam ja odgovorila da sam nešto o tome čitala u novinama. Rekla mi je da Bora ima neku devojku iz Amerike i moram da priznam da je delovala vrlo razočarano dok mi je to pričala. Takođe mi je rekla da je Bora tražio da prodaju ovaj stan, kako bi uzeo pola para. Priznala mi je, otkako ju je napustio, nije davao novac ni njoj ni deci. Bila je u velikim problemima i to se videlo na njoj — zaključila je komšinica.

Bivša supruga Bore Đorđevića, Dragana, godinama je imala problema sa alkoholom, a takođe je bila pogođena time što je na Borino insistiranje morala da napusti posao državnog službenika, čime je ostala bez svojih prihoda. Dragana je molila Bore da se ne razvode i da samo izađe iz stana, ali čini se da je on želeo potpunu slobodu.

Tokom braka sa Draganom, Bora je prestao da pije alkohol, dok se kod nje to nije promenilo, što je moglo biti jedan od razloga njihovih sukoba.

Nakon razvoda od druge supruge Aleksandre 2014. godine sa kojom je bio 5 godina u braku, Bora Đorđević je pronašao sreću sa 28 godina mlađom Dubravkom Milatović, s kojom sada živi u Sloveniji.

Podsetimo, pevač je trenutno u lošoj zdravstvenoj situaciji i trenutno je primljen u jednu bolnicu u Sloveniji. 

 

Kontakt telefoni za besplatnu psihološku podršku: 

***Nacionalni servis za zaštitu mentalnog zdravlja Republike Srbije – telefon 0800/309309, svakog dana od 0-24h (Klinika za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“), svi pozivi su anonimni i besplatni

***Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva – telefon: 011/7777000, svakog dana od 0-24h, svi pozivi su anonimnii besplatni, kao i prethodno navedeni broj 0800/309309, opcija 1

**Institut za mentalno zdravlje, Beograd, Milana Kašanina 3 (Palmotićeva 37); telefon: 011/3307 500, radno vreme od 8-14h za prve preglede

 

Bonus video: 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading