Minijaturni kupaći kostim, a onda... op, spade: Devojka Leonarda Dikaprija se sunča u toplesu, svi pali u trans

Nedeljko Tišanović Vesti 25.08.2024 19:05 0

Mami poglede...

Profimedia

Profimedia

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio trenutno odmara na luksuznoj jahti u blizini južne Francuske sa svojom devojkom, manekenkom Vitorija Sereti, i prijateljima, prema pisanju Daily Maila. 

Međutim veliku pažnju privukao je vrlo oskudan kupaći kostim Seretijeve, koji je gotovo bio neprimetan.

Dok se Sereti sunčala, Dikaprio je gledao u telefon, ali je uživao i u kupanju. Glumac je takođe pokazao svoje telo, na kojem su se na donjem delu leđa mogli primetiti tragovi cupping terapije. Ovaj tretman koristi čašice od stakla, keramike, bambusa ili plastike koje usisavaju kožu.

Tokom leta, Dikaprio je pozvao svog najboljeg prijatelja, glumca Tobija Magvajera, na svoju jahtu. Oni su zajedno sa Seratijevom i prijateljima uživali u Italiji. Podsetimo i da su se pojavile glasine da je Dikaprio zaprosio manekenku, jer je ona na levoj ruci nosila prsten, ali je ova informacija samo još jedna u nizu nagađanja.

Ovo je drugi put da se šuška o veridbi para, s obzirom na to da su prethodne glasine demantovali. Dikaprio i Sereti počeli su da privlače pažnju još prošlog avgusta, a iako se početkom godine spekulisalo o njihovom odnosu, par je i dalje zajedno.

 

 

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading