Legendarna Mira Banjac otkrila bolnu tačku: "Dala bi celu karijeru da imam unuče"

Slobodanka Ćorić Vesti 20.08.2024 17:21 0

Glumica, koja je svoju karijeru započela pre više od šest decenija, izrazila je žaljenje zbog toga što nikada nije imala priliku da postane baka

Mira Banjac

Printscreen/Youtube/TV SHOWS

Mira Banjac, legendarna glumica od 94 godine, otvoreno je priznala da je duboko tužna zbog toga što nema unuka. Iako je njena karijera, koja traje još od 1959. godine, izuzetno uspešna i bogata, u njenom životu postoji jedan važan nedostatak.

Glumica, koja je svoju karijeru započela pre više od šest decenija, izrazila je žaljenje zbog toga što nikada nije imala priliku da postane baka. Iako je njena majka Olja, koja je bila velika podrška i inspiracija, nije doživela da vidi svoju ćerku kao uspešnu glumicu, Mira Banjac je uspela da izgradi impresivnu karijeru.

Mira Banjac je rodila sina Branislava Jovanovića 1951. godine, godinu dana nakon što je diplomirala. Nažalost, njen brak sa ocem svog sina nije potrajao. Glumica je opisala brak sa Andrejem Jovanovićem kao ljubavnu priču koja je brzo izgubila sjaj, i iako su oboje očekivali srećan brak, na kraju su se odlučili za razvod. Razvod je nastao kada je njen sin Brana imao pet godina i nije bio traumatičan za dete.

Mira Banjac je istakla da nikada više nije stupila u brak i da je njen sin Brana ostao njena najveća ljubav. U vreme razvoda, Brana je bio premlad da bi stekao novog oca, a kako je odrastao, nije imao potrebu za tim.

Glumica je priznala da joj je žao što nikada nije imala unuke i da bi, da je mogla, sve svoje profesionalne uspehe zamenila za to jedno dete. Iako je u životu postojala ravnoteža u njenoj profesionalnoj karijeri, očigledno je da je nedostatak unuka bio bolna tačka za nju, što je iskreno podelila pre nekoliko godina, piše "Hello".

 

Komentari (0)
Loading