Danas ima 51 godinu, a 90-tih je žarila i palila: Pogledajte kako danas izgleda čuvena Kasandra

Slobodanka Ćorić Vesti 19.08.2024 13:45 0

Nije bilo kuće u Srbiji koja devedesetih nije znala za Kasandru, danas izgleda bolje nego ikad

Danas ima 51 godinu, a 90-tih je žarila i palila: Pogledajte kako danas izgleda čuvena Kasandra

Printscreen/Youtube

Sećate li se čuvene telenovele Kasandra? Ova serija, koja je oduševila gledaoce širom sveta krajem devedesetih godina, ostala je upamćena kao jedan od najvećih hitova latino produkcije. Glavna junakinja, koja je osvojila srca mnogih, bila je Kasandra, koju je briljantno utelovila glumica Koraima Tores.

Saga o devojci, koja je kao beba zamenjena i data siromašnim Romima čergarima da živi u cirkusu, a onda se sa 18 godina vratila u rodni grad gde je njena milionerska prava porodica i otkrila istinu o sopstvenom poreklu, zakovala je ljude da pogledaju svih 150 epizoda.

„Puno je devojčica rođenih u to doba dobilo ime Kasandra. A tako je bilo mnogo godina kasnije.

Kada se setimo Kasandre, ne možemo da ne pomislimo na Koraimu Tores, koja je svojim talentom i šarmom postala prava ikona malih ekrana. Iako je od tada prošlo više od dve decenije, Koraima i dalje zrači istim sjajem. Danas, u svojim pedesetim, ona je i dalje u vrhunskoj formi i redovno impresionira svoje obožavatelje svojim izgledom i energijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Tores je za za BBC radio program „Svedoci istorije" ispričala da je nije mogla da pretpostavi da će joj se život promeniti kada je sa 17 godina sa sestrom, pošto j je bila maloletna, otišla na susret sa scenaristima.

„Bio je to veliki izazov. Želela sam da se dokažem kada mi je rekla da je uloga moja. Imala sam i tremu, ali mi je bilo drago što sam dobila tu mogućnost ", rekla je Tores.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Na društvenim mrežama, Koraima često deli trenutke iz svog života. Bilo da se radi o porodičnim fotografijama ili slikama sa treninga, njeni pratioci su uvek oduševljeni njenom prirodnom lepotom i vitalnošću. Štaviše, ona se ne boji da pokaže kako izgleda bez makeup-a, što mnogi njeni obožavaoci nagrađuju toplim komplimentima.

Koraima je posetila našu zemlju daleke 1997. godine kada je pomenuta telenovela rušila sve rekorde gledanosti. 

Glumica se pre tri godine uključila uživo u jednu domaću emisiju i otkrila da Srbiju vidi kao veoma blisko područje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

- Osećala sam da je udaljena sa kulturološke tačke, ali sada nakon toliko godina i toliko ljubavi koju sam dobila putem društvenih mreža, osećam da je mnogo bliiže. Više je ne doživljavam nimalo dalekom - rekla je pre nekoliko meseci Tores, a sada je odgovarajući na pitanja obožavatelja na pomenutoj društvenoj mreži otkrila kako se osećala pri poseti Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Nakon što je Kasandra donela svetsku slavu, Koraima je svoje karijere usmerila ka preduzetništvu, ali je i dalje aktivna u svetu zabave. Osim što nastavlja da snima serije, posvetila se i porodici. Postala je majka 1994. godine, a sa suprugom Nikolasom Monterom ima sina Manua. Par se venčao 1996. godine i trenutno živi u Bogoti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

 

Kroz sve ove godine, Koraima Tores nije samo ostala simbol jedne ere telenovela, već je i dokazala da lepota i uspeh mogu trajati. I dalje je inspiracija mnogima, a njen put i rad ostaju deo fascinantne priče koju ćemo pamtiti još dugo.

Komentari (0)
Loading