Iza osmeha, krije se "najteža" osoba za saradnju: Blejk Lajvli opet u centru problema, otkriveno kako se ponaša na snimanjima

Nedeljko Tišanović Vesti 19.08.2024 09:55 0

Izvor je pričao kakva je situacija bila na setu izmenju nje i reditalja.

Profimedia

Profimedia

Glasine o problemima sa filmom "It Ends With Us", adaptacijom najprodavanije knjige Colleen Hoover, počele su kružiti nakon njujorške premijere filma 6. avgusta, kada redatelj Džastin Baldoni nije bio fotografisan sa svojim kolegama iz glumačke ekipe. DailyMail.com ekskluzivno otkriva detalje o sukobima na setu između Blejk Lajvli i Baldonija tokom snimanja. Izvor tvrdi da su se "svi pomalo bojali Blejk", dok je Baldoni bio ismejavan kao "probuđeni, performativni feminist".

Lajvli nije bila zla, samo je bila veoma nepristojna. Nije bilo otvorenih svađa ili tuča, ali 36-godišnja glumica bila je izrazito, pomalo neobično samouverena i imala je snažne stavove o svemu, što je izazvalo veliki stres i napetost na setu — rekao je izvor, dodajući da su tenzije rasle svaki put kada je Lajvli bila prisutna, a nije se stidela ni toga što su radnici na setu morali da čekaju.

Stekao sam utisak da je Džastin bio jako, jako pod stresom i umoran zbog stalne nemogućnosti da kontroliše projekat na kojem je radio... toliko da bi, kad biste ga pitali nešto, rekao - pa samo pitaj Blake —  tvrdi izvor.

Prvog dana povratka sa snimanja, nakon što je produkcija bila obustavljena devetomesečnim štrajkom pisaca, radnici na setu su i dalje bili očajni, mnogi od njih su čak izgubili svoje domove zbog toga.

Zato izvor navodi da je od Lajvli bils vrlo neobazrivs što je tog dana dovela svoju decu na snimanje kako bi mogli postaviti štand za prikupljanje novca za bolesnu decu i konje, dok je ekipa filma bila još uvek u sopstvenim borbama za preživljavanje. S druge strane, glasine tvrde da je i rad sa Baldonijem (40) bio težak na setu.

—  Džastin je veoma sličan Lajvli po tome što mora biti najpametnija osoba u prostoriji —  rekao je izvor nazivajući redatelja i glavnu glumcu —  idiotima.

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading