Viktorija Bekam se i danas trese na pomen njenog imena: Malo je falilo da joj razori brak, a afera je podigla ceo svet na noge

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 16:37 0

Sredinom 2004. Rebeka Los je izazvala jedan od najvećih medijskih skandala, kada je priznala aferu s oženjenim fudbalerom Dejvidom Bekamom.

viktorija bekam

Shutterstock

 

Nakon što je prošle godine plasiran Netfliksov dokumentarac "Bekamovi", svi su se zapitali gde je i šta radi Rebeka Los, nekada najomraženija žena Velike Britanije.

Sredinom 2004. Los je izazvala jedan od najvećih medijskih skandala, kada je priznala aferu s oženjenim fudbalerom Dejvidom Bekamom za vreme njegovog boravka u Španiji. Detalje afere ispričala je tabloidu News Of The World, a navodno je za to dobila i veliku svotu novca. Nije se zadržala samo na priznanju, već je pokazala i kopije eksplicitnih poruka koje je navodno razmenjivala s tadašnjim igračem Real Madrida, čija je bila lična asistentkinja.

 

 

Ovaj skandal skoro je uništio Bekamovu reputaciju, koji je javnosti bio poznat kao uzoran suprug pevačice Viktorije Bekam i otac dvojice sinova Bruklina i Romea. Dok su neki smatrali da Los samo želi da zaradi na Dejvidovom imenu, drugi su osuđivali nekada voljenog fudbalera. Ipak, Los se čvrsto držala svoje priče te je čak bila spremna da podigne aferu na sudski nivo. Medijima je tada ispričala kako postoji detalj na njegovom telu za koji znaju samo one žene koje su bile intimne sa njim.

Osramoćena Viktorija tada je s decom boravila u Ujedinjenom Kraljevstvu, a vrlo brzo spakovala je kofere i s decom otišla  u Ameriku. Sada je priznala kako joj je ovo bio jedan od najtežih životnih perioda, kao i da se činilo da je ceo svet protiv njih.

 

 

"Sve do Madrida ponekad se činilo da smo mi protiv svih, uvek smo bili tim. Ali kad smo bili u Španiji, nije se baš činilo da imamo jedno drugo. I to je tužno. Ne mogu vam ni reći koliko je bilo teško i kako je to uticalo na mene. Bila je to noćna mora", priznala je Viktorija kako piše Business Insider.

Bekam je tokom celog skandala negirao optužbe, a do danas nije potvrdio glasine. Par je s vremenom ostavio nesuglasice iza sebe, te su vrlo brzo dobili još dvoje dece, sina Kruza i ćerku Harper.

O Rebekinom životu danas se ne zna mnogo, a ona izbegava medijsku pažnju po svaku cenu. Na društvenim mrežama deli samo retke trenutke života u Norveškoj, gde radi kao instruktorka joge.

 

 

Čini se da je Los burnu prošlost ostavila iza sebe, te živi mirnom životom s mužem i decom.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading