Slavna rijaliti zvezda čeka peto dete? Kortni Kardašijan novom objavom izazvala pravi dar-mar na mrežama

Tatjana Badarević Vesti 17.08.2024 09:37 0

Kortni Kardašijan podstakla je sumnje da je ponovo u drugom stanju.

Kortni

Printscreen/Instagram/kourtneykardash

 

Rijaliti zvezda Kortni Kardašijan pozirala je u kućnom ogrtaču za najnoviju reklamnu kampanju svog brenda Lemme, a njeni obožavatelji uvereni su da je ponovo trudna i da će uskoro stići peto dete.

Naime, Kardašijan je nedavno dobila svoje četvrto, ali zapravo prvo dete sa suprugom Trevisom Barkerom, sinčića Rokija, a na najnovijim fotografijama pozira u ogrtaču ispod kojeg je, čini se, kao od majke rođena. Ono što je privuklo pažnju je fotografija na kojoj rukama kao da ponovo drži trudnički stomačić.

 

 

Otkrila je dekolte, no ostatak tela kao da skriva.

"O moj Bože, opet je trudna!", glasio je jedan od komentara fanova, a odmah je usledilo more sličnih.

"Pitala sam se da li je ponovo trudna. Izgleda sjajno", dodala je druga, dok je treća pratiteljka primetila da se drži za stomak.

"Jedva čekam objavu o novoj trudnoći", dodali su fanovi.

Podsetimo, Kortni je majka troje dece koju ima s bivšim partnerom Skotom Disikom - 14-godišnjeg Masona, 12-godišnje Penelope i 9-godišnjeg Rejna. Prošle godine je dobila sinčića Rokija, čiji identitet ne želi da otkriva na društvenim mrežama.

Bonus video:

 

@najzena.rs Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao zbog pozivnice koju sam napisala! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #rođendan #pozivnica ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading