"Svim silama žele to da spreče": Kad su čuli šta će Hari dobiti za 40. rođendan, Kejt i Vilijam su poludeli od besa

Tatjana Badarević Vesti 16.08.2024 17:10 0

Vilijam i Kejt ne mogu ništa da učine po ovom pitanju.

princ vilijam

Profimedia

 

Sve otkad su princ Hari i Megan Markl napustili kraljevske dužnosti i zajedno s decom odselili iz Velike Britanije, odnos Vilijama i Harija je na "klimavim nogama". U svojim memoarima "Rezerva", Hari je optužio brata za užasno ponašanje prema njegovoj izabranici Megan, a otkrio je i da je između njih došlo do fizičkog sukoba.

Hari će u novembru proslaviti okrugli 40. rodendan, a ove godine konačno će dobiti pozamašno nasledstvo. Naime, Hari će dobiti čak 8,5 miliona dolara iz kraljevskog fonda koji je osnovala njegova pokojna prabaka.

Izvor blizak paru sada tvrdi kako su Kejt i Vilijam besni zbog ovoga, no ne mogu ništa učiniti kako bi to sprečili, piše Closer.

 

 

"Vilijam je prilično zgrožen što će Hari još jednom dobiti novac i odneti milione nazad u svoj dom u Montesitu, a da za to nije ni prstom mrdnuo. Ne može učiniti ništa u vezi s tim, osim odmahnuti glavom" rekao je izvor blizak paru pa dodao:

"Ali da je bilo po njegovoj volji, Hari ne bi dobio ovu platu. Vilijam ne misli da je njegov brat u ikakvoj poziciji da dobije ovu milostinju. I daje do znanja da misli da je to prilično pokvarena situacija."

Takođe je istakao i kako Kejt i Vilijam ne veruju Hariju i Megan te su ogorčeni zbog toga što će sada imati pristup novcu njegove prabake. Uz to, Vilijam za svoj 40. rođendan navodno nije dobio toliku svotu, stoga mnogi obožavatelji smatraju da je stariji brat jednostavno ljubomoran na mlađeg.

Inače, kraljica Elizabeta, majka pokojne Elizabete II, umrla je 2002. godine, a pre smrti osnovala je fondaciju vrednu 90 miliona dolara za svoju porodicu. Jedan od uslova bio je da će Hari dobiti svoj deo kad navrši 40 godina.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading