Policija potvrdila: Počela su hapšenja zbog smrti poznatog glumca, umešana još jedna slavna ličnost

Vesti 15.08.2024 20:50 0

Poznati holivudski glumac je preminuo sam u stanu, u 54. godini, a odmah se sumnjalo da smrt nije prirodna.

metju peri

Printscreen/Youtube

Američki glumac Metju Peri preminuo je u oktobru prošle godine u 54. godini. Policija je tada pokrenula istragu kako bi saznala ko je pokojnom glumcu dao ketamin od kojeg je preminuo. Danas su iz policije izdali saopštenje da je uhapšena "najmanje jedna" osoba povezana s njegovom smrću, prenosi „The Associated Press“.

Preminuo zbog konzumiranja ketamina

Kada je Metju Peri preminuo, saopšteno je da se to desilo zbog konzumiranja ketamina i utapanja. Policija Los Anđelesa je izjavila da sarađuje s Američkom agencijom za suzbijanje droga (DEA) u istrazi koja treba da otkrije zašto je 54-ogodišnji glumac imao toliku količinu ketamina u krvi. Ketamin je već decenijama popularna droga na američkim zabavama, a poslednjih godina koristi se kao alternativni tretman za depresiju pa ga američke klinike često nude u obliku infuzije ili injekcije za razne probleme mentalnog zdravlja.

Umešana još jedna slavna osoba

Podsetimo, još jedna slavna osoba povezana je s istragom o smrti glumca Metjua Perija, a novi izveštaj govori o njihovoj zajedničkoj zavisnosti. Još uvek neimenovana žena navodno je tvrdila da više ne koristi narkotike, ali su se navodno pojavile fotografije koje prikazuju nju i Perija u ordinaciji lekara koji mu je prepisivao ketamin.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading