Sin buduće kraljice završio u zatvoru, a sada se oglasila i njegova bivša devojka: Isplivala šokantna istina

Tatjana Badarević Vesti 14.08.2024 09:18 0

Marius Borg Hoibi je pre nekoliko dana završio u zatvoru.

princ

Profimedia

 

Sin princeze Mette-Marit, Marius Borg Høiby (27), pre nekoliko dana je završio u pritvoru, a prijavila ga je nepoznata 20-godišnjakinja zbog navodnog nasilja u jednom stanu u Oslu, kako piše The Independent. Mariusov advokat ispričao je za VG.no da je mladić prijavljen za telesne povrede, a policija je dan kasnije, objavila i opširnije saopštenje oko incidenta.

"Policija je izašla na teren nakon prijave nasilnog ponašanja tokom noćnih sati u jednom stanu u Oslu. Mladić u 20-ima je uhapšen, a idući dan je pušten iz pritvora", saopštili su te potvrdili kako je reč o Mariusu.

Osim fizičkih povreda, norveški mediji navode i da je stan u kojem se odvio incident, potpuno uništen. Mariusova majka zbog svega je odustala od odlaska u Pariz na Olimpijske igre te je ostala u Norveškoj.

princ

Profimedia

 

 

Sada se za Daily Mail oglasila jedna od njegovih bivših devojaka, bivši Plejbojev model Džulijen Sneksted. Izjavila je da je i nju psihički i fizički maltretirao dok su bili u vezi.

"Poslednjih nekoliko dana bilo je čudno i bolno. U poslednjih nedelju dana primila sam brojne telefonske pozive i poruke... u vezi sa svojim bivšim. Prvo, želela bih reći da sam mislima s onima koji su pogođeni ovim slučajem. Iako su najbliža porodica i prijatelji znali za to, odlučila sam da više neću ćutati jer zapravo ne mogu više da ćutim", započela je Džulijen i nastavila:

"I da vam odgovorim na vaše sumnje: Da, i ja sam ranije bila izložena njegovom psihičkom i fizičkom nasilju. Psihičko nasilje je za mene bilo najbrutalnije. Ne delim ovo jer želim sažaljenje ili da se fokus prebaci na mene... To se već događalo. I on sada mora da se zaustavi", glasi njena objava.

Podsetimo, Marius je sin Mete-Marit iz prvog braka, a njegov očuh je budući kralj, princ Hakon. Ima dvoje braće: norveškog princa Svera Magnusa i princezu Ingrid Aleksandru.

Bonus video:

 

Komentari (0)
Loading