Žene u transu kada su ga videle ovakvog: Princ Vilijam u izdanju u kojem se retko sreće — "ovo je neočekivan prizor"

Nedeljko Tišanović Vesti 12.08.2024 17:50 0

Njih dvoje su poslali jasnu poruku, ali on je zasenio sve na društvenim mrežama.

vilijam

Profimedia

U videu povodom Olimpijskih igara, princ od Velsa pokazao je bradu kakvu do sada nije imao u javnosti. William je bio sa suprugom Kate i u opuštenom izdanju poslao poruku britanskim olimpijcima. Njegova brada izazvala je veliki interes pratilaca britanske kraljevske porodice.

— "Vilijame, molim te, nastavi da puštaš ovu bradu", "Izgledaš sjajno s bradom", "Godinama nisam video Vilijama neobrijanog, ovo je neočekivan prizor" — pisali su oduševljeni pratioci.

Najse*si ćelavi muškarac sveta

Inače, Vilijam je 2021. godine proglašen za najse*si ćelavog muškarca sveta. Ovu titulu dobio je prema izboru tabloida The Sun, koji je u tom istraživanju koristio sledeću logiku – analizirali su članke i pretrage na Google-u i tražili one koji su sadržavali ključnu reč „seksi“.

Na osnovu toga, princ Vilijam se uz tu reč pojavio u 17,6 miliona takvih upisa. Istraživanje je inicirala hirurška grupa pod nazivom Longevita, koja se, pomalo ironično, bavi transplantacijom kose.

Pored princa Vilijama, u top pet najseksi ćelavih muškaraca sveta našli su se (u ovom redosledu) još - Majk Tajson, Džejson Stejtam, Pitbul i Majkl Džordan.

 

Bonus video: 

Komentari (0)
Loading