Najzgodnija žena na planeti ima novog frajera: Htela da sakrije vezu, ali jedan detalj ju je odao

Tatjana Badarević Vesti 10.08.2024 15:07 0

Emili je na koncert stigla odevena cela u crno, a nosila je i sunčane naočare. Pokušavala je i da izbegne zvanične fotografe.

Profimedia

Profimedia

 

Poslednjih dana se šuška o tome da Emili Ratajkovski ponovo ljubi i to poznatog kantri pevača Šejbozija. Dva dana nakon što su viđeni zajedno u jednom noćnom klubu, gde su se držali za ruke, Emili je snimljena i na njegovom koncertu tokom velike zabave koju je organizovala radijska stanica Z100.

Ratajkovski je pokušala da se sakrije od pogleda publike tako što se cela obukla u crno, a nosila je i sunčane naočare. Kako je izvor rekao za Page Six, ljudima je bilo zabranjeno fotografisanje manekenke. "Ona i njen tim nisu čak dali ni Z100 da je fotografišu", kaže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Ipak, neki su uspeli da uhvate manekenku na kameri pa je tako radijska stanica iHeartRadio uspela da snimi kratak video na kojem je plesala uz Šejbozijevu pesmu. Stajala je sama i odvojena od ostatka publike.

Nije poznato da li su Emili i Šejbozi, pravog imena Kolins Obina Čibuz, zapravo zajedno niti kada su se upoznali. Međutim, brojnima su izgledali izrazito blisko u noćnom klubu u Njujorku gde su zajedno plesali. "Uživali su u međusobnom društvu celu noć, nisu pokušali da budu diskretni", ispričao je drugi posetilac kluba. Kako je dodao, par je napustio klub kratko nakon ponoći.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boozey (@shaboozey)

 

Emili i Šejbozi su se ovog leta nekoliko puta našli na istom mestu. Prisustvovali su zabavi povodom američkog Dana nezavisnosti koju je organizovao poduzetnik Majkl Rubin. Šejbozi je nedavno nastupao u Montauku, a nakon koncerta je izašao na večeru s prijateljima, među kojima je bila i Ratajkovski.

Inače, Šejbozi se proslavio pesmom "A Bar Song" koja se trenutno nalazi na listama najslušanijih pesama širom sveta. Veliki uspeh je postigao i kad se pojavio u pesmama "Spaghetti" i "Sweet/Honey/Buckiin" koje su se našle na novom albumu slavne Bijonse.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading