Najlepša žena koja je ikada hodala zemljom: Mokra i u bikiniju zavrtela pamet muškom rodu

Tatjana Badarević Vesti 10.08.2024 11:02 0

Američka lepotica pozirala je u ležećem položaju, mokra i u crnom kupaćem kostimu, dok je uz nju bio pas doberman, koji ju je štitio.

Sindi Kraford

Profimedia

 

Jedna od najvećih manekenki svog vremena, koja je 80-ih i 90-ih krasila naslovnice magazina i nosila revije svetskih modnih kuća, na svom Instagram profilu prisetila se jedne od svojih najpoznatijih fotografija. Sindi Kraford (58) objavila je fotku koja je nastala pre 20 godina, a napravio ju je nemački fotograf Helmut Njuton, poznat po svom neobičnom i provokativnom stilu.

Američka lepotica pozirala je u ležećem položaju, mokra i u crnom kupaćem kostimu, dok je uz nju bio pas doberman, koji ju je štitio.

 

 

U komentarima su pljuštali komplimenti, a fotka je postala viralna na društvenim mrežama.

"Ti si najlepša žena koja je ikada hodala svetom", "Najbolji top model svih vremena', pisali su obožavatelji. 

Inače, Sindi je naslovnu stranicu popularnog magazina krasila čak 50 puta. U svet mode je ušla početkom 80-ih, a od 1998 je u braku s biznismenom Randeom Gerberom.

Pre toga je bila udata za Ričarda Gira, no razišli su se 1995. Ona i Rande zajedno imaju dvoje dece, Prislija i Kaiu, koja od tinejdžerskih godina kroči majčinim stopama i probija se u visokoj modi. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading