Ovako se voli žena: Pirs Brosnan čestitao supruzi godišnjicu braka, pa zbog ovih reči raznežio ženski rod

Tatjana Badarević Vesti 07.08.2024 13:01 0

Brosnan i Kili su u braku od 2001. godine, a imaju dva sina, modela Parisa i glumca Dilana.

Poznate ličnosti

Profimedia

 

"Srećna 23. godišnjica, moja draga Kili. Moja lepa devojko smeđih očiju, moj sever, moj jug, moj istok i zapad. Moja ljubavi, budi uvek uz mene", napisao je Pirs Brosnan (71) povodom 23. godišnjice braka sa suprugom Kili Šaje Smit (60). Kasnije je i ona posvetila suprugu emotivnu poruku na društvenim mrežama.

- Ti si najbolja, najlepše, najnežnija osoba koju sam ikada upoznala. Srećna godišnjica, ljubavi moja. Za sledeće 23 godine zajedno. Neka i dalje budu kreativne, pustolovne, pune ljubavi, inspirativne i radosne. Vreme leti na krilima ljubavi - napisala je Kili, a objavila je niz fotki s njihovog venčanja 2001. godine u dvorcu Ashford u Irskoj.

 

 

Glumac je u objavi podelio kolaž fotografija koje prikazuju njihov zajednički život kroz godine, od romantičnih šetnji plažom do novijih trenutaka iz njihovog zajedničkog života.

Brosnan i Kili su u braku od 2001. godine, a imaju dva sina, modela Parisa i glumca Dilana. Pirs se godinama suočavao s napadima na svoju suprugu jer je dobila na težini, a pritom je naglašavao da njemu "nije potreban nikakav supermodel, nego prava žena."

 

 

- Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše dece. U prošlosti sam je istinski voleo zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog lepote, a sada je volim još više zato što je majka moje dece. Veoma sam ponosan na nju i uvek nastojim biti dostojan njene ljubavi - rekao je Brosnan.

Inače, Pirs je što se tiče ljubavnog života imao uspona i padova, sve dok nije došla Kili. Glumac je prethodno bio u braku sa Kasandrom Haris od 1980. do njene smrti 1991. Tokom njegovog prvog braka, Brosnan i Haris su dobili sina Šona.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading