Pijani Vilijam otkrio sve detalje odnosa sa Kejt: Princ se jako teško nosi sa njenim kancerom, a glasine o razvodu nikad jače

Tatjana Badarević Vesti 07.08.2024 10:27 0

Kejt Midlton i princ Vilijam trenutno prolaze kroz najgori period u braku.

kejt midlton

Shutterstock

 

Nakon što je šest meseci bila u kući, princeza od Velsa pojavila se na balkonu Bakingemske palate 15. juna i razveselila milione. Otkako je Kejt Midlton (42) krajem marta priznala da ima rak i da odlazi na hemoterapiju, na društvenim mrežama nestala je većina dežurnih kritičara koji su govorili da je Kejt izlazila u javnost zato što je saznala da je Vilijam vara. Kada su saznali da je reč o teškoj dijagnozi, izvinile su joj se i slavne osobe koje su pomišljale kako je razlog drugačiji. 

Kruže priče kako se princ Vilijam (42) teško nosi s činjenicom da mu se supruga razbolela. Preuzeo je na sebe kraljevske obaveze koje je ona trebala da obavi i čini sve kako bi joj olakšao borbu s rakom. Ovo im je zasigurno najgori period u braku, što su potvrdili i njihovi bliski prijatelji, a iako se palata nije oglasila o potencijalnom razvodu, ne prestaju glasine kako je odnos toliko loš da će se uskoro razići.

 

 

Kejt i Vilijam su u aprilu proslavili 13. godišnjicu braka, a nedavno se saznalo i kako je njihova ljubavna priča započela. Prema novoj knjizi Roberta Džobsona, bivša devojka princa  je odgovorna za to što je romansa Kejt i Vilijama otkrivena grupi prijatelja s fakulteta, piše New York Post.

Upoznali su se 2001. dok su bili studenti u Škotskoj, a njihov odnos je isprva bio prijateljski. Kejtino hodanje po modnoj pisti u haljini u kojoj se sve videlo nateralo je Vilijama da prijatelju šapne: "Kejt je baš zgodna!". Nakon tog trenutka, povratka u zonu prijateljstva više nije bilo. Do septembra 2002. živeli su zajedno, sa još dvoje studenata, a svi su znali u njihovom okruženju da su par. Ipak, ako je i postojala sumnja u to da su zajedno, igra koju su igrali na žurci odagnala je sve sumnje. Pre Kejt, Vilijam je bio sa Karli Mesi-Birk, koja je otkrila tajnu vezu princa i Kejt. Igrali su igru "Nikad nisam" ('Never Have I Ever') u kojoj se mogu postavljati škakljiva pitanja, pa su taj trenutak prijatelji iskoristili da provere odnos Kejt i Vilijama. Karli je, možda nesvesno jer se u toj igri češto konzumira alkohol, razotkrila njihovu ljubavnu priču.

 

 

"Nikada nisam bila u vezi s dvoje ljudi koji su u ovoj prostoriji", rekla je Karli, pretpostavljajući da je Vilijam jedini koji je to učinio jer je izlazio i s njom, ali i sa Kejt. Tu situaciju je ispričao kolega koji je bio na zabavi i dodao da su svi bili u šoku rečenicom koju je izgovorila bivša devojka princa Vilijama, a on je bio besan.

"Ne mogu da verujem da si to upravo rekla", navodno joj je rekao princ koji je do tog trenutka već popio nekoliko čašica alkohola. Čak i ako je tada bio ljut na bivšu devojku, ta ljutnja je izbledela do trenutka venčanja s Kejt 2011., jer je bivšu partnerku pozvao na venčanje. Vilijam i Kejt često su bili nerazdvojni na fakultetu pa saznanje da su u vezi i nije bilo tako veliko iznenađenje za njihove kolege. 

"Često su bili viđeni kako šetaju ili biciklom idu na predavanja, razgledavaju radnje ili provode mirne večeri kod kuće, slušajući Vilijamove R&B pesme. Njihova rutina retko je odstupala tokom nedelje, osim sredom poslepodne kada su se prepustili sportu", piše Džobson u knjizi "Ketrin, princeza od Velsa", koja je ovih dana objavljena.

Bonus video:

 

  

 

 

Komentari (0)
Loading