I vama bi se smučilo da jedete jedno te isto jelo 4 godine: Kuvar Hju Hefnera otkrio tajni jelovnik kontroverznog biznismena, iznenadićete se

Nedeljko Tišanović Vesti 06.08.2024 09:16 0

Kako navode, bio je u suštini jako jednostavan...

Hju Hefner

Profimedia

Džozef Reinhart godinama je kuvao u Playboy Mansionu Hjua Hefnera. Za Unilad je otkrio da je počeo raditi kao pripravnik, a na kraju je postao šef kuhinje. Ispričao je kako je bilo raditi za poznatog tvorca Playboya te što mu je bila najdraža hrana.

Pored njega bilo je još osam kuvara koji su radili puno radno vreme u vili i oni su kuvali svaki Hefnerov obrok i pripremali sve što su gosti želeli. Radili su i ketering za ekstravagantne zabave koje su se tamo održavale.

Iako je imao milione, voleo je jesti jednostavne stvari i obično bi svoja jela birao s jelovnika na kojem je bilo ponuđeno 26 stavki — rekao je kuvar.

Četiri godine je jeo isti doručak, engleski kolač. Bilo ga je jednostavno za pripremiti —objasnio je te dodao da ih je Hju jedno jutro iznenadio kada je zatražio kajganu umesto kolača.

U redu, napravićemo kajganu — odgovorio mu je kuvar tada pomalo začuđen. 

Objasnio je kako je Hju imao neke specifične zahteve dok su mu pripremali jela. Prisetio se da ga je jednom prozvao zbog načina na koji mu je izrezao sendvič te ga je opomenuo da se mora bolje potruditi. Kuvar nije želio naljutiti svog šefa pa se zbog toga jako trudio.

Ispekao bih dvdaesetak ćurki dan pre Dana zahvalnosti jer je voleo jesti ćureći batak. Morao sam biti siguran da će bar jedna od svih tih biti pečena savršeno — izjavio je.

Hefner je svoje obroke uvek jeo sam u sobi, Dan zahvalnosti je bio jedini dan u godini kada bi ručao u društvu drugih — rekao je.

Bio je sjajan šef i zbog toga nam nije bilo teško udovoljavati njegovim zahtevima nastavio je priču Džozef te dodao da nikada nije svedočio situaciji da Hefner "pipa" devojke koje dođu kod njega u kuću te ga je nazvao "savršenim gospodinom".

 

Bonus video:

Komentari (0)
Loading