Vole se od srednje škole, a sada čekaju i drugo dete: Evo kako su Nikola i Natalija Jokić izgledali u tinejdžerskim danima

Tatjana Badarević Vesti 03.08.2024 10:25 0

Nikola i Natalija Jokić će po drugi put postati roditelji.

Natalija Jokić

Tanjug/Ap

 

Ljubavna priča Nikole i Natalije Jokić je nalik onima koje vraćaju veru i nadu u to da prave ljubavi itekako opstaju.

Naime, Nikola Jokić, najbolji igrač NBA lige i njegova supruga Natalija znaju se još od tinejdžerskih dana, a mladalačka ljubav je krunisana i brakom u kojem su dobili ćerku Ognjenu (3), a uskoro će dobiti i drugo dete.

Na društvenoj mreži Instagram je objavljena i Natalijina i Nikolina slika još iz srednjoškolskih dana na kojoj poziraju srećni i zaljubljeni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA Magazin (@mamba_magazin)

 

Inače, Natalija je veliki oslonac Jokiću još od kada su bili tinejdžeri, a ova fotografija upravo oslikava to.

Kada se Nikola preselio u Denver 2015. i ona je otišla s njim, a od tada ga prati na svim utakmicama. Ranije je dolazila sama na utakmice, a od marta 2023. je na tribinama u preslatkom društvu, s njihovom ćerkicom Ognjenom koja će uskoro dobiti brata ili sestru.

 

 

Dok je Nikola još igrao košarku u Srbiji, Natalija se 2013. preselila u SAD kako bi igrala odbojku na koledžu u Oklahomi. To je ujedno i bio jedan od razloga koji je Nikolu odveo u Ameriku. Kada se konačno odlučio na taj potez, 2015, Natalija je napustila odbojku i pridružila mu se u Denveru. Diplomirala je na Univerzitetu Metropolitan State 2018. godine.

 

 

Ceremonija venčanja je obavljena u rodnom Somboru. Koliko je ljubav između njih dvoje jaka, govori činjenica da bi Nikola uvek nosio na terenu neku stvar koja podseća na njegovu Nataliju.

 

 

Ni ovog puta, ne izostaje Natalijina podrška koju mu pruža tokom Olimpijskih igara u Parizu, a večeras će u 21h biti na delu kada Jokić bude izašao na teren.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading