Princ Hari razbesneo javnost izjavom o Elizabeti : Ovo mu kraljevska porodica neće nikada oprostiti

Tatjana Badarević Vesti 02.08.2024 12:45 0

Princ Hari oduvek je imao posebno mesto u srcu pokojne kraljice Elizabete.

princ hari

Profimedia

 

Princ Hari nikada nije skrivao koliko je bio povezan sa svojom pokojnom bakom, kraljicom Elizabetom II. Kada se zbog braka sa Megan Markl sukobio sa porodicom, Elizabeta mu je čuvala leđa i bila uz njega. Prema rečima stručnjaka za kraljevsku porodicu i istoričara Roberta Hardmana, kraljičina poslednja želja bila je ta da se Hari pomiri s ostatkom porodice i vrati u Englesku. 

Hari je sada ponovo progovorio o njihovom odnosu pa razbesneo dvorjane Bakingemske palate. Naime, u nedavnom TV intervjuu rekao je kako je, pre nego što je preminula u septembru 2022., kraljica Elizabeta "u potpunosti stajala iza njegovih brojnih pravnih bitaka."

"Ona je znala koliko mi ovo znači i sigurno mi odozgo poručuje da izdržim do kraja", rekao je.

Kraljevski stručnjak Ričard Eden za DailyMail se osvrnuo na Harijevu tvrdnju pa otkrio šta o njemu misle dvorjani Bakingemske palate.

"Jedan dvorjanin s kojim sam razgovarao ove nedelje nije bio zadovoljan Harijevim 'neukusnim' pokušajem da traži podršku svoje bake u svom kontinuiranom 'krstaškom ratu'. Rekao mi je: "Postoji nešto što ne nije u redu s tim." Nikada nećemo saznati šta je rečeno između unuka i bake. Ono što znamo je da ćemo uvek biti upoznati samo s jednom stranom priče," rekao je.

Podsećamo, princ Hari je sa suprugom Megan i sinom Arčijem napustio Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Najpre su se preselili u Kanadu, a onda u jeku pandemije koronavirusa došli u Ameriku, gde i sada žive. U međuvremenu su dobili i pojačanje u porodici, devojčicu Lilibet Dajanu.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading