Svaka lepotica bi u 25-oj pored njega "uvenula": Samo je ona uspela da zauzda okorelog neženju

Tatjana Badarević Vesti 01.08.2024 16:25 0

Leonarda Di Kaprija su fotografi ulovili na njegovoj jahti, usidrenoj uz obale Italije dok mu je društvo pravila 23 godine mlađa manekenka.

Leo

Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio (49) snimljen je s prijateljem i kolegom Tobijem Megvajerom (49). Dvojica glumaca letnji odmor provode na jahti u društvu upola mlađih devojaka, među kojima je Dikaprijeva devojka Vitorija Ćereti (26), kako prenosi Page Six.

Zvezdu "Titanika"  fotografi su ulovili na njegovoj jahti, usidrenoj uz obale Italije, dok mu je društvo pravila 23 godine mlađa manekenka.

Dok se on izležavao i sunčao na palubi skupocene jahte, Ćereti je s njegovim najboljim prijateljem sela na jet-ski.

Iako se o njegovoj sklonosti prema mlađim devojkama dugo pričalo, raskid s 25-godišnjom Kamilom Morone u trenutku kad je ona napunila četvrtinu veka bio je toliko očekivan da su ljudi doslovno odbrojavali do njega. Kamila je ipak proslavila rođendan u Dikaprijevom društvu, no nekoliko meseci dobila je titulu 'bivša devojka'.

Pre veze sa Vitorijom, Dikaprio je dobio epitet frajera koji nikad nema devojku stariju od 25 godina, a društvene mreže već su pune fora na taj račun.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading