Samo Selma Hajek može ovako da se razgoliti: Ni duplo mlađe ne mogu da joj stanu na crtu

Tatjana Badarević Vesti 01.08.2024 15:29 0

Zeleni kupaći kostim Selme Hajek je na društvenim mrežama "zaradio" preko 600.000 lajkova.

Selma Hajek

Shutterstock

 

Selma Hajek dobila je brdo kompimenata nakon što je objavila niz fotografija na društvenim mrežama. 

U zelenom kupaćem kostimu, na bazenu, Hajek je još jednom pokazala kako i s 57 godina ima figuru na kojoj bi joj pozavidele i puno mlađe devojke. 

Uz fotografije, koje je objavila u sredu, samo je kratko napisala da čeka avgust. Možda nije bila preterano rečita, ali njeni pratioci svakako jesu. 

"Imaš 57 godina, a i dalje si jedna od najzgodnijih žena na svetu", "Ti jednostavno ne stariš. Kao najfinije vino!", "Jedna od najlepših žena na svetu", pisali su joj obožavatelji. Nije to prvi put da se poznata glumica hvali svojom odličnom figurom, a mnogi su se pitali - pa kako ima tako dobru liniju?! 

 

 

Prošle godine otkrila je malu tajnu. I ne, nije vežba zaslužna, već Hajek veruje da je ključ u meditaciji. 

- Morate naći šta je dobro za vas. Za mene je vežbanje baš teško. Treba puno discipline za to. No meditacija je šetnja u parku, to je moja verzija toga - objasnila je, prenosi Page Six. To radi svaki dan, a usput uzme vremena i da sedne na klupicu i bude sama sa sobom. 

- Kad to ne radim neko vreme, znate šta se dogodi? Lice mi se obesi, sve mi se obesi, imam problem s vratom, s kukom, zglobovima... Počnem da se urušavam - rekla je. 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading