Nema više zaljubljivanja u najvećeg frajera, zar opet... Priča se da se Leonardo Di Kaprio verio, ova lepotica nosi njegov prsten?

Nedeljko Tišanović Vesti 01.08.2024 12:12 0

Šuška se da je zaveo pravu lepoticu...

Kameron Diaz

Foto: AP

Holivudski glumac Leonardo Di Kaprio i njegova devojka, model Vitorija Sereti, pokrenuli su glasine o veridbi.

Naime, par trenutno uživa u Italiji, a juče je manekenka primećena sa velikim dijamantskim prstenom na levoj ruci, prenosi Daily Mail.

Par se odmara u društvu Di Kaprijevog najboljeg prijatelja, glumca Tobija Magvajera, kao i sa modelom Nilam Gil, glumcem Kevinom Konolijem i sa bivšim glavnim urednikom britanskog Voga, Edvardom Eninfulom.

Kameron Diaz

Foto: AP

 

 

Par je u vezi od prošlog leta i ovo nije prvi put da se nagađa o njihovoj veridbi. Sereti je prethodno nosila srebrni dijamantski prsten, što je i tada pokrenulo spekulacije o mogućoj veridbi. Međutim, te glasine su ubrzo demantovane.

Osim toga, šuškalo se da je romansi došao kraj kada je Di Kaprio viđen na zabavi pre Oskara u društvu kantautorice Tejane Tejlor, koja ga je nežno dodirivala po licu. Tejlor i Di Kaprio su tada radili na istom filmu, ali je glumac ubrzo posle priča o kraju romanse odveo Sereti na ručak, pokazujući da i dalje voli svoju devojku. Pre Di Kapria, Sereti je bila u vezi sa italijanskim DJ-em Mateom Milerijem tri godine, od 2020. do 2023. godine. 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading